Komentari (331)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi biste oduzeli ljudima sve pozicije i to vam je gradjansja
Ne ljudima nego UZP-u
100% u pravu, više se bori ovaj čovjek za BiH od svih Bošnjaka moj glas ide tebi Željko
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa jbg ti bi sad njima sve uzeo.
Za njih glasa ljudino 300 000 Hrvata.
Jel treba ostavit negatoru genocida, hrvati koji zele negatora genocida na vlasti mogu se selit u srbiju il hrvatsku
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To cemo potesko ili nikako sprijeciti. Bokir i Dragan ćirilica su pupcano vezani sa UKC Sarajevo i inkriminirane osobe, Sebije i njene funkcije za koju nema propisanu kvalifikaciju niti naucni diskurs koji je neprikosnoven da bi bila na mjestu na kojem upravlja sa UKC-om. Ta nije u stanju objaviti "naucni rad" ni na nivou Vesele Sveske a kamo li strucnu knjigu iz strucne oblasti, koju je na kriminalan nacin prisvojila uz pomoc dogovora Bokir-Dragan, ćirilica.
Kandidat HNS-a ? Zar udruzenje gradjana moze postavljati kandidate? Ima li kandidat ispred lovackog drustva i udruzenja pcelara?
1,2, i 3 !
tako je ! sprijecimo ljude koje je narod birao da ih predstavlja, a podrzimo one koji su paraziti i tudji inat !!!!!
oni koje je narod birao su na vlasti. A sad da li je bilo kradje glasova to je drugo pitanje.
Maknite ga zeljko!!! Jakao hrvat bivsi branitelj tebi glas dajem! Samo da znate da ima puuuno hrvata koji ce zeljku dat glas!!!
Željko Komšić je najveći politički promašaj u zadnjih 12 godina. On nije ni pokušao da približi Hrvate građanskoj opciji, štaviše totalno ih je odaljio od iste. Pa ako je blokada institucija razlog zašto je Komšić pristao na Tegeltiju, kao da je on drugačiji od Čovića. Čisti populista, dobro je naplatio činjenicu da je Zlatni ljiljan...
Komsic je jedan covjek, Hrvat, kojeg njegovi hrvati mrze zato sto nije nacionalista.
Tako je Ljiljane, prozovi , legendo!
Komsicu ne budi naivan. Pa to je isplanirano sa Bakirom.
zato ga i proziva da javno potise. Nije naivan Zeljo nego se bori s velikim izdajnikom
Željko drzi se. Fašiste cistimo ove godine. Ove godine ili nikada ce BiH biti normalna drzava i cemo svi zajedno propasti.
Sejdo pijanduro i propalice.
ŽK 2022
Željko Komšić, brigadir Armije Republike Bosne i Hercegovine, nosilac najvećeg ratnog priznanja, Zlatni ljiljan. Član Predsjedništa Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda, i naredni mandat.
Valja glasati za Željka, mora se.
Bravo KOMŠIĆU!!!
Svako normalan je za gradjansku drzavu ali taktika iskljucivosti ne moze biti nacin integracije unutar ovakve drzave, mislim apsurdno je...
koja si ti ubleha i varalica