Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bi jednakopravnost bila realna u BiH, potrebno je da za zločine odgovaraju svi koji su ih počinili, bez obzira koje su etnicnosti. U tom smislu, niko ne smije da bude pošteđen, te izatoga ne smije da stoji niti jedna politička stranka!
Sretan vam Dan Republike!
Ne mogu da raspravim ni sam sa sobom*. Meni kao Hrvatu, ne smetaju ni, Dzemal Bjedic, Alija Izedbegovic, Sulejman Tihic, Nijaz Durakovic.... Mogu nabrajati do sutra. Ali mi smeta doticni jazavac Ž. Komsic! Ako neko od mojih federalnih partnera misli, daje problem u meni, neka stavi 👎 Hvala!
Željko Komšić je penicilin za UZP smradove, lawčina bosanska
Jao koji ublehaš si Komša.
Dje si legendo.. ...imas jos brlje
lun123,de navedi razloge zašto ti smeta naš predsjednik Željko Komsic.
Hahaha gradjanska🤣,jel cemo morat opet gledat u zemlju dok prolazite ulicom ?,pitam za jarana.
To stvarno mora da je gadno probudit se ujutro i pogledat u ogledalo bez obzira na sve benefite 🤮
Ali najvece zasluge ima zavadjajuci bosnjake i hrvate
UZP je poražen, malo se još opiru, ali biće ovo gradjanska država 🇧🇦
Sto kaze moj arkadash Memet iz firme "taj nadimak smo im mi dali i najbolje ih je opisivao kad smo dosli na ove prostore"
E moj Želja ti si prokisao ko stari oluk. Kakvim se ti temama baviš to je žalosno, blagostanje i prosperitet nas očekuju. Samo treba pricati o ratu i posljedicama istoga 30 godina poslije. Strašno.
Aktuelna Trojka prakticira takozvanu performativnu politiku, koja nije samo reaktivna, nego se svodi na prizemnu teatralnost, populističke verbalne vratolomije i anegdotalne doskočice na razini seoskog muštuluka. Želko Komšić sila bosanska
Danas je Dan Republike i stari je popio malo...
😂🤣😂
Valjsa se slavi 9.januara
Ne kaže to za Hamas,ironije
Legenda
alo Žele to su tvoje ustaše od generala Kraljevića
Željko nije sposoban da shvati da je demokratija 1990. podijelila BIH svojom slobodom govora mržnje, da svaka seljačina primitivac i vjerski fanatik ima pravo da registruje stranku i laje svaki dan dok ne izazove sukobe i tragediju, a to se upravo desilo. Evo 33 godine čekam da neko ovo prizna, ali kakvi prije ćeš mačku natjerati da kaže nego naše profitere
Treba vratit prošlu vlast , koja za 8g. nijedan zako nije donijela , tjerala tužilaštvo da optužnice stavlja na kantar , , , 🤮
Poskok skripta upaljena hahaha