Komentari (336)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zanimljivo da nije okarakterisao sda kao nacionalnu stranku... ne samo u pismu, nego ikada u svojoj politickoj karijeri
Pa nije to nacionalna, znaš kako bake kaže, to je probosanska stranka. Istina sa 97,9% članova Bošnjaka, 2,1% nekakvih Hrvata i Srba (koji imaju miješane brakove sa bošnjacima/kinjama) i Komšićem koji kao satelit kruži oko svih njih.
N3ko@ SDA se nikad nije borila za disoluciju BiH,uvijek je bila probosanska patriotska stranka
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
napiši im i da si lažni predstanik hrvatskog naroda.
Ako lažni znači da imaš duplo više glasova od Čovića zvanog legitimni onda o čemu pričamo!😎
Mora da si ćovičev ulizanko 3xPiH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo i treba da se kaze da Hrvatska i Srbija vise trebaju da odjebu od Bosne
ni a o pandemiji, o vakcinama o vracanju kredita, opet laprda
Ma to je konj što on hoće koga on predstavlja misli da je evropa glupa kao on čuvaj zlatnog ljiljana među nogama budalašu
Ne volim ga ali ovo je 100% tacno
Al' su bijesni ovi hercegovački škutori! Crknite od zlobe i zavisti - birat ćemo ga u Predsjedništvo sve dok ne uđemo u EU. A vi i dalje pljujte i bljujte po Zlatnom ljiljanu. Još malo pa vas je nestalo, ostat će iza vas samo mržnja i kmečanje. Sikter u svoju Kroaciju, pa tamo birajte svog legitimnog, bagro fašistička!
Ajde pa vi pomalo nestajete niste svjesni što vas čeka pomolite se bogu nema sedake
Sljedeci put ga mozete odabrati samo da bude predsjednik 23% Poturistana. 2022 ili kako treba ili svatko sebi. Pa sretno s biranjem
U EU izbila kriza , nezapamćena u novije vrijeme povodom ovog pisma...zakazali su hitan sastanak 31 . 02. 2047 godine. Možda bi i koji mjesec prije ali ih boli neka stvar.
Dečko je malo mamuran... opet 😂
Rezultati tvojeg svađanja sa Hrvatima oko Pelješkog mosta, sad oko Broda i sl.su jasni svima osim tebi i tvojoj ekipi i koja ti trpa lajkova ne bi li se uhljebila još 4 godine. Tvoje vrijeme je bolan prošlo. Nisi uradio ništa korisnoga a vidi se da si i kao čovjek nikakav.
SEJDO, pijance!Okani se ti EU i Amerika,glup si ko i savjetnici ti...Zaustavljaj gradnju PELJEŠAČKOG MOSTA!Jadan ne bio,eno će se za pola godine otvoriti!
Svaka čast. Jasno, glasno i nedvosmisleno!
SVAKA CAST KOMSICU !!!
Velika je šteta što ovo pismo neće stići dalje od porte i eventualno neke niže sekretarice. Inače bi to bila savršena prilika da bitni ljudi u EU još jednom vide kakav tuljan sjedi u Predsjedništvu :-)
Bošnjaci na vama je da preuzmete odgovornost i pošaljete ovog pijanicu i mlatimudana na smetljište istorije. Ako i jedan primjer navedete da je makar i jedno korisno djelo učinio za ova 2 ipo mandata povlačim sve što sam rekao i javno ću se izviniti i napisati svoje puno ime i prezime.
Sve sto je rekao i napisao je TACNO.Beograd i Zagreb se pomocu sluga domacih izdajnika grubo mjesaju u unutarnje stvari suverene zemlje.
Jesi li zaboravio, Željko, da napomeneš da i vladajućaSDA ima u svemu ttome svoje prste u nemiješanju i nezalaganju da se lijeva i desna strana BiH što žešće brani odbrani. Za SDA bi trebalo da se stavi da zastupa samo 17% Bošnjaka. Fali još i korupcija i svaki drugi kriminal protiv kojega se SDA ne bori, već ga podržava.