Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj Komšiću dosta više i tebe. Haris Silajdžić ti je još 2006. godine reko da nije dobro to što radite i da će to imati dugoročne posljedice. I evo još trpimo razne blokade Hrvata, koje si ti ujedinio oko HDZa, a od tebe nemamo ništa osim glupavih izjava kako ćeš nekoga po prstima i sl. Sjašite i ti i Bakir više
A šta, inače te ne bi blokirali jel? Sigurno bi se oni borili da BiH bude naprednija i razvijenija od Hrvatske😄
Mnogi su nas prevarili u ovoj državi, mnogi su se nakrali u ovoj državi, ali ti si prvak u svemu! Em si nas prevario sve i zauzeo fotelju 15 godina, em nisi ništa nikad uradio, em si pogodovao drugima. O tebi treba napisati knjigu "Kako iskoristiti nacionalizam, i profitirati". Bošnjaci te izabrali, i 3 mandata lažeš i njih, i hrvate, i legitimno, gospodski kradeš ovu državu.
Tako je
Živjela država Bosna i Hercegovina! Država poštenih nam pradjedova, koju niko nikada nije osvojio, nikada pokorio., koja nikada i nikoga nije napaadala., slobodna, nezavisna, multietnička i multikonfesionalna., antifašističke, demokratska, evropska, gradjanska, prelijepa....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da odgovorim trojancu iliti aktivnoneaktivnom itd. Na njegovoj SOA mantri da ni Hrv.narod nece HDZ nego legitimnog svog predstavnika a ne fejzica. Dragi moj dajte cestitog kandidata pa ces vidjeti. Ja bih glasala odmah da me predstavlha casni general Zivko Budimir i sl. Stvar je da ti igras za covica i rasturanje BiH. Inficiran si i zarazan. Mrznja ubija jarane. Ako hoces pomozi da Bosna bude zemlja ravnopravnih ljudi na svakom svojem pedlju. Nisu hrvati samo u tvom selu. Kontas?
Zeljko svaka cast. Treba biti non-stop budan i upozoravati na poteze svih onih koji bi da uniste samo bice Bosne. Zalosno je da su ovog puta predmet trgovine BH hrvati koji ce kako im je servirano platiti najvecu cijenu. VP je izgubio svaki kredibilitet. Za nadati se da ce glasaci u BIH prepoznati opasnost koja im se moze desiti i u oktobru glasati za one koji ne zavadjaju narod. Uvsuprotnom sve nas ceka egzodus iz vlastite zemlje.upamet se Bosno!
Definicija smiješnog pokušaja: Sejdo Komhšić
Čovićeva i Plenkovićeva brigada botova ne mogu ništa našem ZLATNOM LJILJANU!
Ti si smiješan pokušaj...
Komsicu prodana duso
Jedini kvisling koji se zakleo na ustav a ruši ga i to javno. Obični jalijaš.
kandidat za Hrvatskog člana predsjedništva a čitam jučer naslov Komšić se boji Hrvatskih glasova.... pa stvarno šta reći!!!!!
Zivio sejdo ef.komovica
Ako nam Schmidt i hrvatska diktiraju kako BiH politički treba da bude onda smo prestali biti demokratska država.
Sejdo drugi pokvareni. Smeće obično koji potpiriva međunacionalnu mržnju.
Znamo Željko sve se vidi ne treba ni davati izjave nismo tolike ovce, a on neka nameće mami svojoj nema ništa od toga
Čovjek je opsjednut Zagrebom i neumoran u mržnji prema narodu koji bi trebao kao da predstavlja, ozbiljan neki poremećaj.