Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav strah. Pa neželi ni vojsku ni policiju na svojoj granici. DAyton, ko ga je samo potpisao? Ali opet velike sile su potpisale, dogovorz između zapada i rusije je pao pa je tako kako je. Mali ga ne mogu tek tako mjenjati. Pa se nešto komešaju. Nedostaje inteligencije.
@velez više voliš srpsku gljivu?
Srbi predvođeni Dodikok u panici. Tonu u svakom smislu.
Oni u panici, mi u konkretnom belaju zbog imigranata.
@Miniii Traktorijada
Očito je da Milojko , polako ali sigurno gubi tlo pod nogama , pa se jadan vata bilo čaga da bi bio " kao " važan... A , stvarnost je surova ...Kosovo se bliži rješenju..., a on tu ništa ne može , a želio bi , i na njegovu nesreću niko ga ne j.... e ni za suhu šljivu... Poteze koje vuče , ni on sam ne razumije , ali ih gura... PS ; nego ronhill-e , šta bi sa onom " rezervom"? Bio si kategoričan da je odluka šumske rep. nepromenjiva , pa šta to onda bi...Aaaaa?
Nije seljaku doDicku lahko sa carsijskom rajom izac na kraj,medju svojim seljacinama je car
"...netko ce morat` naselit i ove uboge poluprazne krajeve Bosne,Srbije i Hrvatske,pa migranti s istoka,ili Svedjani,netko ce morat,kao sto smo ih mi naseljavali prije nekoliko stotina godina s istih prostora."
Majmunolikom dodidiku treba poslati migrante u kucu! Ma/ter mu lopovsku!
mile psihijatrija
Rješenje migrantskih problema za Bihać, Cazin, Bužim i Kladušu bi bio da se odcijepe od FBiH i pripoje RS. Realno 🤓
Ne brini Mili neće ništa da boli.Malo ćeš se praćakati kao smuđ i na kraju pustiti sve k vragu kao npr. referendum-anketu ili rezervni sastav policije :)
Bihać je naš Pakistanski
To ljiljane nas reci mu, nek se ne boji nece boljeti.
Samo budalama nije jasno da Doik i Vučić namjerno guraju migrante u federaciju.Već su počeli a biće sve više priče o teroristima i islamistima ko Bošnjaka. Mala je utjeha što to veze nema kad su Rusi i fašisti iz Evrope odmah spremni da to i potvrde. Vidi samo šta rade na Kosovu.Zabranili kupovinu robe koja nije iz Servije a na sav glas kukaju kako im Albanci nešto rade.
E moj Komšiću, glup si ti poprilično !!!! Dodik šverca sa Vučićem migrante kao cigarete, a ti Muzafere se kupaj.
Dodo more komotno burek s glave Zvizdića jest.
Dao mu je bog veliku masu,ali zato nimalo pameti.Eto ti tvoj Dodo.
Sad se sjetio da je mislio na inzinjerske jedinice.
Gledaju se ko 2 stara oroza
sad je ocito ko nam salje sve te izbjeglice