Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nema Bakira,tebe,ne bi tenzija bilo.
Sultan naš lijepi
Nasao se mirotvorac koji ce reci "nikad vise", takvi kao ti zagadjaju medjunacionalne odnose i stvaraju tenzije kako bi svoje guzice zadrzali u foteljama.
Hajde dimi Bakirov iscjedak...
Dje ti je Sefik, sejdoooooo.... zajedno tonete kurtoni
Prica se daj ovaj nekada goloruk u patikama zubima otkidao cijevi sa neprijateljskih tenkova a danas se zubima drzi za sank i prosipa supljake u svom mahmurluku kako bi opravdao platu u vrijednosti 20 prosjecnih penzija.
Otrijeznila se bakirova pudlica, i odmah prica nebuloze
Dodje u Republiku Srpsku odmah promjeni retoriku
Veliki Mislilac!
Kad malouman i nemas marke onda pljackas narod i Prevarama se bavis a najveci stepen bolesti je ubijanje Rat. Tako ti je kod Drzave *i* EKONOMIJA: Par stranacki dobro potkovanih"Mega giganata"(po 900 do 1100 robora ili radnika): Elektro distribucija, Hifa, Premjer kladionice Katastrofa industrija. OBRAZOVANJE: DIPLOME SU DOZIVILE INFLACIJU KOLIKO SE ŠTANCAJU( nemaju vrijednost). INFRASTRUKTURA: Poslije ratna( sto je Tito izgradio, imamo ono sro niau unistili SA MALOM KOREOGRAFIJOM)
Najveći šupljator...
Sviraš kurzu Sejdo kao i obično.
ima velika razlika izmedju Jasenovca i Srebrenice - zrtve Srebrenice su iskopane a Jasenovac ...
Kopaj, tko ti brani
Došao u Gradinu da vidi koliko je čvrst most na Savi i koliko mu treba eksploziva da ga sruši. Ali svaka čast, ipak je ovo pomak. Došao čovjek u RS. Ne znam je li zvanična posjeta, ali lijepo je da i on nekada ode dalje od Zenice.
Odes ti gdjegod?
Skuhat će vas Vučko, polahko ko žabu, nećete ni primjetiti da ste obareni.
E ovoga lika.Malo tamo,malo vamo s priserelembetio se Bakiru ne u bulju nego u šupak.Nije ni čudo da ga Hrvati ne gotive.Lik je kontradiktoran do bola ko da su ga Aljo i Njofra zajedno napravili.
Dva mandata 0 bodova. Poznaje se samo po zlatnom ljiljanu, peljeskom mostu, po prstima...Peljeski se izgradi, po prstima niko ne dobi. Za sta je dobio zlatnog ljiljana? Organizovao odbranu Hrasnog? Ko kaze?...Pa na Dobrinji bi svi trebali zlatnog ljiljana dobiti. Nikakvog konkretnog poteza od Komše citavih 8 godina kao politicara. Više Džaferović uradio iako cuva stolicu Bakiru.