Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdajice! Hinjo!
SDA privjesak
Doktoriro suplju pricu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
TI SI ŽELJKO DOKAZ da je moguće drugom narodu izabrati predstavnika, i da je moguće biti predsjednik 3 mandata i ne raditi ništa... Poklopi se ljakse...
otkad to narodi u BiH biraju sebi predsjednika, u kojem ustavu to pise?
Pa najbolje bi bilo da SDA i mumini glasači izaberu sva triu... što se mene tiče neka BAZNIJAKS izaberu sva tri ako ćemo ući u EU. Poyy
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj ker se toliko razlajao da nije ni skontao da mu se stranka raspala
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah..... Elme mi ,Zlatni Vinjak...Aaaaaaaaaaaaaah
ahahahaha, našo pjano 6 NEBITNIH pijanica u eu, ahahahaha, nadam se da nisu trošili papir nego poslali emailom koji je već završio u DELETE!
Komšić je potpuno nelegitiman na mjestu hrvatskog člana Predsjedništva. Hrvati su nacionalna manjina i ne bi trebali imati pravo na to mjesto.
SEJDO MUDZAHID
Nemreš ti ni rođenu ženu zadovoljit papčino ofucana.
Ovaj interesdžija ne treba da ima medijski prostor nigdje!Šta nam je to dobroga donio ja se pitam?Sem što voli Bosnu?A ako voli Bosnu treba da se povuče iz politike momentalno!
Daj molim te
Ja se protiv tih stvari na sl izborima borim na svoj način. 100% iz Tuzle ću glasati za kandidata iz Hercegovine. Ne zato da tebe ne izaberu nego da i oponentima tvojim pošaljem poruku. Zbog ljudi poput tebe, izborni zakon treba mijenjat, bez tebe ne treba.
Vrijeme je da Željko, Dragan, Milorad, Bakir i ostala elita odu sa scene... dosadili su i Bogu i narodu. Rješenje da se svi povučete i pustite mladim ljudima da nešto pokušaju napraviti
a i ti imaš teme na koje se javljaš,taman ko ovdje mi što svašta nešto baljezgamao,ali ti si neki predsjednik,okani se patologije,počmi ljubiti ljude oko sebe,a brlju o pod,..
Zeljko Komsic patriota i zlatni ljiljan!
Tako je predsjedniče Komšiću 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Sve gnjidice koje se ovdje iz petnih zila upinju da oblate Komsica nisu nista drugo nego robovi kriminalaca iz nacionalnih vozdova iz SDA, HDZ i SNSD koji su iste te gnjidice zajedno sa ostalim drzavljanima BiH doveli do prosijackog stapa. Kako onda objasniti mentalni kompleks ovih Komsicevih kriticara?
Kako Komšić pismeno handri😎 uzepeovce!