Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Pa kad ga tako velicate sto ga otjeraste sa mjesta predsjednika SDP-a i postaviste onog narcisa Lagumdziju koji je unistio sovijaldemokratiju u BiH. Zeljko i ti si obican laznjak i licemjer koji nsita konkretno nije uradio za 4 godine mandata a neces ni u ove 4. Mozda ces dati neku \"ulicarsku\" izjavu zanimljivu neukom svijetu i to je tvoj maximum.
Kako bi volio da padne atomska na Zagreb, bas tak dan kada se svi bosanski katolici tamo nalaze :)
1 b.a.li.j.a manje
Ako ćemo realno, nekako nikako da nadjem dovoljno razloga da ispoštujem čovjeka koji je pijan dolazio kako na predavanja tako i na ispite, te u takvom stanju svijesti odlučivao nečijem uspjehu. to je bilo njegovo nepoštivanje mene kao studenta, a samim tim ne mogu ni ja njega poštovati ni kao profesora ni kao čovjeka. a inače neka mu je laka zemlja!
Sej.do kar.inaš
Nadamo se da ćeš i ti ubrzo za njim...
Samo jedno prakticno pitanje: Jeli se Gospodin Durakovic upokojio ili je otisao na hairet ?
Zao mi je tog covjeka! \'\'Otiso je ,sarmu probo nije, nikad nije prestao da pije.\'\'
PO-PU-SI GA SEJDO DURAKOVICU! JOS NIJE KASNO!
Selam s Marindvora, klocino, ponjamke ti se i na Valtera i na Nijaza i na famAlijarnu spomen kosturnicu. Smrt fašikomunizmu, sloboda narodima!
Otisao je iskreni, pametni covjek, Nijazu allarahmetile i neka pociva u miru .
Ovo su sve gore sto se javljaju ercegovacki rvati mars na portal (Poskok.info.
E moj Komsicu i ti i pijandura Durakovic ste samo dva sljama i nista vise. Nemate ama bas ni jednu pozitivnu karakteristiku, samo ono naj jadnije, naj poganije.
Taman zaboravim na ovog dorata a onda on odnekud izroni sa nekom nebuloznom izjavom! Sada je veličina a kada ste ga tjerali iz stranke bio je državni neprijatelj broj jedan. Fakat mislite da je narod u ovoj zemlji tolika stoka!
Hvala predsjednice! Imao sam dobro misljenje o uvazenom profesoru, poslije ovih rijeci jos ga vise cijenim!