Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trijezni li se ovaj lik ? !
Pricas iz iskustva ili?! ;)
Ovaj je vidio bocu vode zadnji put,kad i Arsenal naslov prvaka😂
Zato ti nisi nikakva kategorija Sejdo
E nek' si im rekao.
Ovaj nece biti ziv ako za godinu potpuno ne razvali BiH.
Srbija ne priznaje aneksiju Krima. Rusi su oteli Abhaziju, Osetiju od Gruzije. Krim, Donbas od Ukrajine itd. Čitav demokratski svet je protiv Putina. Kada Krim vrate Ukrajini može i Kosovo Srbiji.
Ako većina u Bosni hoće u NATO a Bošnjaci su većina onda je sve već jasno. Ostali jedino mogu da gledaju uključujući i Rusiju.
Bosna i Hercegovina je protektorat, a njeni vojnici samo statisti.A ti si nista Komsicu.
Krimski scenario je napisan,dronska avijacija iz Niskog centra za pozare,sve je moguce.Opozicija ima veliku priliku uzjahati nakon danasnje sjednice.
Oruzane snage su institucije koja pripada Suverenu I tu nema kompromisa, to je jedna od kljuc ih institucije koja garantuje suverenitet
Samo NATO bato
Od kako ovaj uđe u Predsjedništvo, postali smo najgora država u svijetu po svim parametrima.
Mislim da u ovom slučaju nije naglasak na tome da se treba razgovarati o OS, ne go da se treba razgovarati unutar BiH, što je i prihvatljivo naravno. Mislim da ako srbi zaista žele pomirenje, da moraju biti spremni na kompromis i pogledati iz perspektive druge strane.
Rusija je pocela mnoge ratove,a ogroman je njihov sporedno uticaj gdje ne daju napredak Naprimjer Sirija, Bjelorusija, Gruzija, Kazahstan Srbija pogledaj te zemlje gola sirotinja kao i mi.Čak i i u Americi pokusaju ali im Ameri vracaju.Golema je borba "sitni ratova"izmedju Rusije i Amerike. Amerike da nema Rusi bi nas unistili sve!
Tako je... Da ne spominjemo sta su na Kavkazu uradili.
Stop brnjicama!
UDARILA (PODGUZNA) MUVA NA MEĐEDA
@Mavro Piše se muha na bosanskom jeziku.
Ne serite nego nešto poduzmite, jbo vas doso kad on smije pjevati pjesme i provocirati 50 metara od spomenika ubijenoj djwci vi šutite i mi glupanski narod sjedimo i gledamo. Nažalost nema više Čele Ismeta, Juke, Cace, Ramiza i ostalih momaka koji su bili 92 s nama zajedno na braniku. Ostale su samo male pice u uskim hlačicama i torbicama kojima bi tatica odmah nabavio papir da imaju 1000bolesti. NARODE GLUPI SMO NEKA SUTRA I PARADA ČETNIKA PROĐE NIKOM NIŠTA JEL TAKO