Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj bi da nije Kolinde i Vučica vjerojatno prodavao limunadu u predizbornoj kampanji. Njegov izbor u ime Hrvata je jos jedan cavao u lijes BiH ma sto tko mislio.
Narod je glasao, ko je kriv što je izašlo tako malo naroda?
treba ponavljati srbiji i hrvatskoj da su one ucesnice rata i Agresije.. i strane u sukobu a garanti su ostale drzave...
Ooooooo ko nam se to ohrabriooooo ? Jel to stigao babo iz Njujorka ? :-D Samo galami alkosu, to je sve što znaš. Namakni što više glasova Čoviću, Dodiku i Džaferoviću. Jer ti si patriJota.
E,vala hjebem ti tu Kolinduu.
Ako ne pobijedi Covic Hrvati ce se se garant odmah odcjepe.
svi mu se smoojo....... :(
Za Komsica treba da glasa 500k Bosnjaka,50k Srba i 50k Hrvata i svi patrioti ove zemlje i tako pokazati ovim klero-fasistama da nas ima vise od njih i da im necemo dozvoliti podjelu Bosne!
Kada budem glasao za demagogiju, ublehavanje i uhljebe...zabrinuću se. Da si rekao Falatara, smatrao bi te normalnim čeljadetom, ovako ispadaš obični hajvan i bekan.
Glas za Komšića = Glas za nestanak BiH...ukoliko ovaj ublehaš pobijedi glasovima Bošnjaka slijede neviđene blokade u državi...dakle dragi Bošnjaci ako zaista volite BiH ne činite da ona nestane
E moj Komsicu nista ti korisno napravio nisi, samo beeze lajes i mislis da ce ti to pomoci...
Ovaj Komsic jednostavno nije dobar s glavom. Kako ga nije sramota izjasniti se kao hrvat?
zato jer je đubre i prodana duša. uvjek protiv sveg hrvatskog. nikas nije predstavljao.Hrvate
frajer je ba samo taki ovaj Zeljko. Neka te jarane imas moj glas, niko me drugi ne zanima. Jesu brate dodijali Radoncic, Covic, Izetbegovic, Dodik i ostali, da ih je maknut' nekako. JEst i Komisic dugo u politici, ali barem frajer postuje ovu drzavu. Covic je pljulje, on bi je rastavio, ne postuje a ova drzava mu sve dala i danas mu jdaje, placa, mu struju ba, halo, i vikendice, da bi je on omalovazavao na konto nacionalizma. Zeljko, i samo Zeljko.
KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA
Živio, još samo jednu čašu. Jel ima još idiota kod kojih ovakva prepucavanja na portlaima prolaze. Kad nešto hoćeš pošalješ adresirano pismo na pravu adresu kao što je HADZOKADIC poslao INTZKU. A ne galamiš okolo glasačima. I čudo jedno nije te bilo 4 godine,sad se dojednom raspjevao?
Komšiću, doći ćemo neki i osobnim vozilima, ne samo autobusima!!
Zeljko svaka cast 😭