Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Zeljko, trenutni a i buduci predsjednik, JEDNE NAM JEDINE.
On više ne postoji. Na žalost SDA ga više ne treba
Kakav je to crni prioritet? Da nas zavale kao Ukr u borbi američkih bilionera za zaradu od plina? 🤮
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako je predsjedniče
Komsic 2022! 💪💪🤝❤️❤️❤️
Prioriteti komšića su Badel i Maraska! Tako je alkose, samo loči! Što više piješ, više se i pitaš. Trijezan svakako nemaš samopouzdanja. I da, ubuduće se utrpaj, i bit će to dobro.
Živjela Republika Bosna i Hercegovina, zemlja svih naroda, vjera, nacija !
Dežurni galamdjija
DA ti bog dadne jos toliki zivot neces docekat da budes u NATO,tebi je prioritet flasa i pisanje nizerazrednih izjava na koje se pali neuko i naivno glasacko tijelo
Ovaj "odgovara" vec 3 mandata i lozi SDA sirotinju. Hajde ubleho zovni ga u Predsjednistvo na raport i uzmi mu agreman i spremi ga kuci. To ti je pravi posao. Posalji ga kod babuske na borsc. Imas moj glas odmah.
kalabuhova pozvati k nozi i uputiti demarš
s obzirom na to koliko je ovaj ublehar i baketova pudluca, ucinio za drzavu sve ove godine, najveci neprijatelji ove drzave ze glasat za njega.
E nek si ga prepo.
ja samo znam da je DF u čvrstoj koaliciji sa SDA i to mi je dovoljno
Ovi uzepejci što više rade na razbijanju Bosne retorički, popušiće na terenu praktički !!
Protjerati ruskog ambasadora pod HITNO. Netrebaju nam rusi ,samo zapad i nato.
Volim te zeljko
Ovaj rus prica o postenju a obraca se jednom entitetu , a ko biva ambasador u Bosni I Hercegovini Tebe treba protjerat i rusku ambasadu pretvoriti u azil za pse
Komentatori u delirijumu. Opijum za narod. Sad Željko sam sebi kaže, jesam ovo dobro odigrao. A evo ulijećemo u NATO i EU već 30 godina. Nijedan komentator za svog života neće dočekati ni ulazak u EU a ni ulazak u NATO. To ne odgovara osovini zla SDA-DF-HDZ-SNSD. Samo je Pelješki most izgrađen. Čestitam Željko.
Ma dosta je bio u anonimusu u BiH! Ako je BiH potpisala sankcije ja ne znam sta trazi ovaj vise u BiH? Mene bi bilo stid biti na tudjem a nepozeljan. Ali nema to obraza.