Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su spaljivanju papa i Plenković, i nitko nije pravio grlu oko toga, zašto je bi smjeli biti spaljeni Komšić i Mlinarević ? Potrebno je samo malo opće kulture da se zna sto simboliziraju mačkare
@gooUser1580205317 đaba pišeš, ovi nebi imali ni plan ni program da nema Hrvata i Srba, kad im pročitaš plan oni su tu samo zbog nas, strašni vuk koji je osiromašio cjelu Bosnu. Ovaj klaun gore nezna šta bi reko, čeka materijal od Čovića da ima nešto zanimljivo za reć. Ljudi samo radi ravnopravnosti spolova jednu ženu naložili.
Sikter, SDA isprdak.....
Komšiću, prošle godine su spalili lutku s tvojim likom kao personifikaciju nečega što narod tog kraja smatra lošim. I vidi još si živ i nespaljen. Ove godine ti isti su spalili bocu s korona virusom. Toliko o tome.
Da ovaj imalo poznaje običaje naroda za čijeg se pripadnika izdaje nikad ne bi ovakve gluposti izjavljivao
Besmislena izjava, od covjeka koji pojma nema o tradiciji MAŠKARA u cijelom svijetu. A i nije neka osoba o kojoj bi se vrijedilo voditi polemika sa jednim narodom a ista ta osoba pljuvala po drugom!
Djeluje kao istinski ljubitelj dobre kapljice, čak bi se usudio pretpostaviti da preferira šljivovicu...
Pa totije na Hrvatskom mackare
dabogda im kinezi gospu u medjugorju posjetili.
sta ti alkoholicaru ofucani pricas. kome si ti bitan. zajebo si nas glupe bosnje. zelim ti lagano gusenje od Corone nakazo.
Jbga Komsic se ravna prema zlodjelima svoje partije koja je zive ljude spaljivala
Cujem zvuk sume u UZP teritorijama, nema nikog, sve prazno :D
e vala bi tebe trebalo zivog
Palili Bukacu, a Mein Kampf-u godinama dodijelili istaknuto mjesto u knjizari Sveucilista. Koji kolektivni mentalni razvrat.
Komšić gori, brlja loša ga spalila 😂
Plaho se igraju s vatrom! 😈
a gdje je onaj Ante što nikad nije smio doći u stari grad da ga ne i Bošnjaci napali.koje podvale i laži majko mila.pa ima li išta da se stane u kraj ovoj stoci.hoćete li para za aluminijski.tpuuu mamu vam nevaspitanu.