Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci su svu svoju sudbinu stavili na kocku da bi Komsicu bilo dobro (ne radi nista, ogromna plata). Rezultat toga je nikad gori odnosi sa Srbima, Hrvatima, Srbijom, Hrvatskom, Rusijom a evo sada i Njemackom. Plus vladavina SDA. Jel tolliko vrijedi taj covjek zapitajte se sami.
@gooUser1565174625
Iz principa sad ne idite u Njemacku radit...al u qurcu, stani u red i cekaj njemacku dozvolu i tisina
Glupi Sejdo i istomišljenici boje se hdz herr Schmidta
Čitam ove komentare i ne mogu se načuditi da ima još ovakvih naivaca i primitivaca!
Ova tvrdnja Komsica da ce tesko ici zamjena Incka koji je gradzanski orjentisan sa nacionalistom iz Njemacke-ako su tacni navodi iz medija o njemu- jer se protivi Rusija,pokazuj njegovo pogresno zakljucivanje,iz cega proizilazi da mozda,nesvjesno, nece biti prepreka nacionalistima u nakanama iako je covjek 100% branitelj BiH.
Relno Zeljko, a ko to tebe bilo sta pita?
Schmidt plenkovicev kolega. Dobio od plenkija orden i komadic mora. Te pizde svapsko-austriske nek ostanu kuci. Ovde samo cvrsta ruka, engleska treba a ne kokosari bez autoriteta.
Znaci da opet izbaci Hrvate iz vlasti. Ima li igdje predstavnik naroda koji toliko radi protiv svog naroda.
za visokog predstavnika ne moze doci neko ko ima bliske veze sa hdz-om a znamo da je hdz osudjen za udruzeni uzp. prema tome onaj ponudjeni kandidat koga njemacka hoce nije prihvatljiv..ovo je igra njemacke i rusije, nije sigurno da bi rusija bila protiv..ali ipak ce narod u BH mora pitati
Ljudi moji , djeco moja , mladi narastaju , treba ovo razjeb..vat pod hitno . Cuj , neko treci , cetvrti , peti ... treba upravljati sa nama . Ovakva tvorevina nam nedopusta da je sami gradimo i njome upravljamo . Logican zakljucak . Sasrecom neka vam je !!
Ne sjećam se da nas je neko nešto pitao i Inzka kad su postavljali. Sile će uraditi onako kako to one hoće. Mi na to možemo reagovati sa odobravanjem ili negodovanjem ali ništa promijeniti ne možemo.
Al Hrvati izdrkavaju u komentarima 😂😂 Ma glasamo za tebe Komšiću i 22' u inat njima 😁
E moj sejdaga Schmidt je novi visoki predstavnik u bih i to je tebi danas receno a to sto ti obmanjujes svoj bosnjacki narod je tvoj problem i tebi ce se obit o glavu.Onom malom cukici su dani odbrojani.A tebi moj sejdaga zelim cestit Bozic(nadam se da se neces ljutit kao neki"hrvati")
Ako ga se ne ukine funkcija visokog predstavnika onda će imenovat nekog po volji Hrvata, jer hrvatska diplomacija radi sa svjetskim diplomatska, a ne ko trulo mudo Komšić i logističar alkaide Džaferović kojima je srednjobosanski kanton krajnji domet.
Ooooooobrazlijaaaaa Nebitan si Uzivaj jos malo na drzavnim jaslama, a onda mozes za portira u centrali SDA
Ja ne mogu da vjerujem dragi Zeljko da si ti lobista SDA stranke al jesi nisam za to da BH bloknide u bilo kakav zagrljaj ni sa SDA ali pogotovo ne sa HDZ om sacekat 4 god biti pistena opozicija al onda pomesti obje te stranke.
Sad kad je incko poslije 10 godina poceo davati znakove zivota,oni bi ga odmah mijenjali. Sto znaci da njima ne odgoara bilo kakav napredak bih