Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve to štima. Ali neka on nama kaže kako to da je BiH završila u srpskoj bezcarinskoj uniji takozvani mini šengen? Pristup BiH već potpisan a on je najavljivao neke revizije, kontrole itd..
Ovaj moralni kepec u sve se petlja, a nebitan tip.
Tacno tako, jos malo ubice jednog svog u Sarajevu pa ce onda krenut klaonica. E hoce ovog puta al u k, samo krenite kunem vam se Bogom osjetit cete i stari i novi rat, zaustavicete nas na Albanskoj i bugarskoj granici
Ratko Mladić, komunist i Titin general, Tito zločinac ubica preko milion ljudi. Bosanci govna licemjerna
@KajaGooGoo ako se budu držali tradicije, kako su onomad davali djeci imena divljih turskih koljača Ibro, Mujo, Suljo... ne bih se ni sad iznenadio da počnu davat djeci imena Radovan, Ratko, Momčilo i Sloba
Nesumnjivo da je zloćin kao i oni koji to predlažu ali je Komšo zloćin i to da ti i tvoje kolege po državnim parlamentima i institucijammene i druge svoje saborce platom i drudim privilegijama bjelim hljebovima ko i Ajnađić pljaćkate od rata do dan danas.Za tu lovu bi to rekao i onaj što je bio u NJemaćkoj.
Je li ovaj ikad ista uradio, ili samo komentarise druge....
Ko, šta, gdje, kako???? Ovog imbecila treba proglasiti u svim ex Yu državama. Jedva dočeka da lupa gluposti i da je nesto bitan. Šta je ovaj sarajevski jalijaš i vlašićka ispičutura, uradio za sce svoje mandate????? Čovjek ne ide dalje od Binježeva. Cirkus od države i cirkus od tzv. člana predsjednistva.
Pokoja šuplja za bošnje ali 5000km redovno prvog se dobije
Ovo je svjetski vrh uhljebarstva. Javlja se samo kada treba zakuhati. A sto mu partneri na vlasti zajedno sa njim pokrase milijarde nista. Migranti nista. Korona nista. Vakcine nista. Tenderi nista.
Komsicu sto proda drzavu radi Sebije?
@akuzativ Za Maksuziju SVE!
Jel Dritan glasao za??😎
Bez obzira na sve, sramotno je da on nije dobrodosao kao hrvat u vitezu ili orasju ili neumu isto kao ni Babo u bihacu ili sarajevu.
On se nađe pozvan samo prokomentarisati nesto vezano za rat i to je sve od njega
Dodik je postigao cilj jer za novac drzave radi protiv nje i siri mrznju prema BiH po svijetu, dok druga dvojica sjede po minderlucima, umjesto da su otisli i obisli prijateljske zemlje da uspostavljaju i prodibljuju ekonomske i politicke odnose. Ovako od nas prave drzavu slucaj svojom pasivnoscu.
A da malo pocnes raditi svoj posao i obidjes prijateljske zemlje da lobiras za projekte, pomoc, vodis poslovne ljude i stvaras partnerstva, umjesto sto siris ublehu vec treci mandat. Vas posao u predsjednistvu je vanjska politika, a vi nista ne radite po tom pitanju. Ne cekajte poziv, vec se nudite, idite, kamcite .Mnoge si tri puta izvarao na prividni patriotizam, tesko da ces moci i cetvrti put