Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahah joj prevrtanera
pijandura.. dusa prodana. zavrsili ste svi od do.. oktobar :) na hajr 😁
@Shemsodeen Danas je kalendarski dan nezavisnosti BiH. Zasto su svi grbovi i zastave inspirisane i preuzete iz Fojnickoga, kao i Beogradskoga grbovnika, samo ova drzavna obiljezja BiH nisu? Zasto nisu preuzeti nasi simboli koji su dokaz nase Ilirske proslosti i starosjedilastva na ovim prostorima? Paznja, crveni mjesec i zvijezda na crvenoj podlozi nemaju nista sa islamom ni s Turskom, nastali su prije njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moj Zeljko... Bio si nada ovom narodu. Više nisi.
@papalukas koji narod predstavljaš?
Komšiću, to su tvoji koalic... Partneri. Lopivi! S kim si taki si! Pu
Šta god radili, ne dirajre mi Fikra, Obećao mi je tetku zapositi u MZ Hrasnica.
Ču čuo, nisi znao. Hajvanu! Pitaj đecu u obdaništu.
Samo retard moze rec ovako nesto i mislit da je pametan
Nije ništa relativizirao, samo je rekao notornu istinu - ovakve nepodopštine su postale pravilo u našem političkom životu. Sjetite se samo frke kad su bili izbori unutar SDP-a. Sjetite se SNSD- ovih papaka i sl.
Pada sve nize i nize. Jos samk da dobije SDA knjizicu.
U predizbornoj kampanji si obecao da ces takve hapsiti, a sad kriminal opravdavas. Lazes godinama narod alkosu ljigavi. Uskoro ce I tebi I tvojoj stranci doci kraj
Uloga predsjednika drzave bi trebala da bude zastita pravnog poretka, ustava i zakona, a ne da relativizira dokumentovani kriminal. Koga je briga cega si se ti nagledao, prodana duso!
a tek kakve si stvari radio i radis
Možeš do oktobra još mrljmljat kroz zube pa iskoristi to pase vrati za ambasadora u beogradu tamo ti i jest mjesto
jel ovaj izišo iz bakirove guzice? sam se još broj cipela vidi
Ipak je Komšić najveći poltron i ulizica SDA
Pljevljak je bar priznao , a veći poltron od ovoga ne postoji u BiH
Čuj kaže nije to ništa novo, pa znači da si znao da postoje malverzacije a nisi reagovao! I ti si neki "predsjednik" a ponašaš se kao da je korupcija ustaljena dnevna aktivnost? FUJ, gadio si mi se i prije ali sad još više!
Zašto uopšte njega pitati o tome kad je isti kao i oni? Zar nije on prodao (izdao) većinu u Skupštini i Vladu KS za Nenadića i neke Direktore u JP. ?