Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve sto sam cekao je komentar ove politicke ublehe, moralne vertikale i diletanta..
@BosanskiGazija5 To je poseban par rukava, opanaka ili kako se vec gdje kaze...
@BosanskiGazija5 na avaz..sta ces ovdje.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Dragi Željko, da li si vidio odluku da Softić više nije agent? Da li znaš ko uopšte može donijeti takvu odluku? Da li si se pitao zašto je Predsjedništvo propustilo imenovati bilo koga za taj posao ako su već znali da Softić više nije legitiman? To znači da predsjedništvo nije ni imenovalo agenta. Da li je tebi to prihvatljivo da narodu BiH njegovo predsjedništvo oduzme mogućnost da pravno djeluje?
Lupaš gluposti care!!! Predsjedništvo JESTE imenovalo ranije Softića, ali se sada postavilo pitanje da li ta odluka važi. Pravno nema nikakvog razloga da ne važi jer na toj odluci ne piše rok važenja. Ali je sud u Hagu doveo u pitanje pravno važeću odluku iz OČITO političkih razloga!!!
pravno gledano stvar je jasna, ko je naslijedio RBIH koja je podnijela tuzbu?Naslijedila je dejtonska BiH, a dejtonska BiH je tako skrojena da joj je potrebna saglasnost sva tri naroda ako hoće da prdne.Realno gledajuci to pitanje legitimiteta se moglo postaviti i 2007. kad je presuda donešena jer subjekt koji je podnio nije više postojao. ali smo se provukli, presuđen je genocid i to je to maksimum što se moglo izvući.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
ZELJKO IZMISLJENI ZLATNI LJILJAN A SASTANCI SA VRHOM SRBIJANSKI TAJNI SLUZBI TO POJELA MACA
...kako nisi znao....imaš na youtube kako sam softić na tv kaže da nije agent.....a ublehaš bakir ga gura....svi su znali da nije, ike ti nisi znao.....
Kakvi ste vi politicari,intelektualci? Sto nisi pitao? Znali ste vi,a sada se ogradjujete!
Zeljko znam da nisi znao, vjerujem ti tibi im zasluzujes da im zube polupas ali izadji sa familijom na dingac.
Čuj nisi znao? Ja mislio da ti sve znaš, kad već sve komentarišeš... :-)
Zašto Muslimani podržavaju Komšića - jer ne laže. Zašto muslimani mrze Bakira- jer je izdajnik.
A zašto ti Komšiću, dok si bio član predsjedništva nisi pokrenuo reviziju. Imali ste tada priliku. Ti i Bakir ste imali šansu da preglasate srbina. U ovom sazivu sa Čovićem i Ivanićem , revizija je bila nemoguća.
Tacno poludit od ove politike, koja prepucavanja, a da sud nece prihvatiti reviziju presude znale su i ptice na grani taman da je sve kako treba, svi su oni isti, sve isplanirano, sve smisljeno, samo sto im glavni plan nije uspio, a svi znamo kakav je to plan bio.
Sada se svi izvlače. Nismo mi znali... Ali realno, nije Bakir kao babo. Babo mu izgurao referendum bez Srba, a Bakir ne može ni tužbu sa Hrvatima da dogovori.
isto kao da imaš paštetu sa neograničenim rokom trajanja i pojedeš paštetu i kažeš koliki joj je rok sad. treba pošteno pravno gledati situaciju, softic nije mogao dalje zastupati RBiH kad je nema a za dejtonsku BiH koja ju je naslijedila trebao je saglasnost svih.
Sad svi pokusavaju da uberu politicke poene. Dobro sta bi bila druga opcija, eto, i da ste znali da je letimitet Softica upitan, sta bi drugo uradili, dali bi ipak probali podnijeti zahtijev za reviziju presude, ili bi molili Covica i Ivanica da i oni pristanu, sto je nemoguca misija. Zasto sada svi ko fol kukate, nije proslo, nije ni moglo proci, jer bi to izazvalo jos vece tenzije na Balkanu. Sama presuda o genocidu u Srebrenici je bila politicka, i uzaludno je blo nadati se promjeni.
HEBEM MATER ADMINIMA I ČITAVOJ DIREKCIJI KLIXA
@laser008 ,ma oni piju tablete posle njegovog ''komentara'':-D
I TI BI DA ZAMIJENIŠ BAKIRA
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Ovo je bitno i treba srbi da odgovore na pitanja a ne samo Duduk!!! http://ba.n1info.com/a139659/Vijesti/Vijesti/Bojan-Bajic-Otvoreno-pitanje-za-Dodika-i-Ivanica.html