Obraćanje Generalnoj skupštini UN
0
Komšić: Nezavisna Palestina i siguran Izrael su jedini put
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad je ovdje gadafi govorio :( SMRT AMERIMA I CIONISTIMA !!!
Obiliću, mamu ti nakačim 100%!
Ukljucite Google i onda samo upisite karta palestine krou historiju i vidjet cete o cemu se radi? Sve su im zivo Jevreji uzeli pa hoce i ovu mrvu ;((
Obama je rekao nema priznavanja , sta se ti javljas jado?
@OBILIC Uvijek se obradujem kad te vidim , ziv si i sto je najvaznije jos uvijek citas najpopularniji portal . Malo zalutas sa svojim cupavim buzdovanom pa te baniraju , ali jebiga niko tebe ne razumije.... Oni neznaju da si kao mlad imao psihickih trauma zbog slicnosti sa konjem. Oni neznaju da su te od milja i ljepote tvoje nazivali i tepali KOBILIC, oni neznaju da si ti mozda i albansko kopile jer ; Prema najavama njujorškog izdavača „Palgrejv Makmilan”, 7. jula biće objavljena knjiga Ane Di Leljo „Bitka za Kosovo, 1389: albanski mit” koja, prema opisu izdavača, nudi „fantastičnu priču o Muratovom napadu na Kosovo i ubistvu Murata koje je izvršio albanski vitez Miloš Kopilik (Millosh Kopiliq). Krv nije voda?????
Sigurno su ga svi pazljivo poslusali i pohitali da rijese pitanje Gaze po njegovim uputama.
SVAKA CAST ZELJKO...!!! BUDUCI PREDSJEDNIK REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE...!!!
Proveli smo leto zajedno smo bili setali kraj mora i sanjali snove A more ko more nemirno i plavo kao kosa tvoja kao oci tvoje Evo vec je jesen a tebe jos nema sigurno si negde novu ljubav srela A ja sivu jesen zamenih za leto pa proklinjem more i to tuzno leto Tuzno moje leto gde je ona sada ova siva jesen ona tako mlada Moze da zaluta kao jagnje malo milo moje sunce gde si zalutalo Pa proklinjem more i to tuzno leto
@Ame Duvaj ga Komšiću
STA CE OVA ZABA ZA GOVORNICOM????
OVAJ LICEMJER, SEJDO KOMSIC, NIKAKO DA IZADJE IZ SABININOG SHUPKA, SAMO STO JE IZLETIO IZ HARISOVOG NAMAH SE UVUKAO U BAKIROV...PRAVA PRAVATA PANTLJICARA...FUJ...I NA SLIKAMA SMRDI NA ALKOHOLIZAM..DANAS PALESTINA SUTRA REPUBLIKA SRPSKA.....\"HETO MU PALITIKE\"
Treba da bude drzava Palestina ako je to jedini nacin da bude mir. Ne znam sta ustvari hoce Izrael..... valjda je i njima to u interesu, da se konacno moze normalno ziviti. Jevreji i muslimani nisu kroz istoriju imali nekih vecih sukoba, trebalo bi da je svima u interesu da se sto prije rijesi ova situacija.
Komšo dingospo veliki
jedini pravi put je da politicke diletante sklone sa politicke scene i daju im poslove za koje su dorasli a ne da se igraju vodjenja drzave
glupo je polemisati čija je to teritorija, isto ko polemisai šta je starije, koka ili jaje. ako se gleda novija istorija, Izraelci su okupatori Palestine, ali ako se ode malo dalje u prošlost, Palestinci su ti koji su istjerali jevreje i protjerali ih širom svijeta. nije mi takođe ni jesno što se vjera petlja u sve ovo, jerbo i u kur\'anu piše da će bog vratiti svoj narod, jevreje u obećanu zemlju. stoga, palestinci, neamte argumenata.
tako je legendo, predstavi nas u najboljem svjetlu, a ne ko ovi odjeveni medvjedi i rugobe. hvala ti na dosad, pa makar nista neradio do kraja mandata.
Komšić je papak i to je dobro za BiH