Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Entiteti nemaju pravo na vojnu neutralnost,to je isključiva nadležnost države BiH.
''Moramo ispuniti ono na šta smo se obavezali - ANP. Neće entitet naređivati državi! Vrijeme je da se PODVUČE CRTA i da vidimo šta gospodin Dodik zaista može da uradi'' ''Prije ću napustiti politiku nego dopustiti da Dodik zavlada i krši vladavinu zakona.'' /Ovo može samo Lider i sin oca nacije, Bakir I. BEGOVSKA KRV!  LAV SE BUDI!!!!!!
Velika pobjeda za BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Možeš i ti to objaviti. Haj ne prdi. Opet ste smućkali neki dokument koji je k'o tužba protiv Srbije. Samo džaba pišate po narodu. Ono što mogu reći sigurno: Niti je ANP u onom obliku što se traži od NATO-a niti ništa nije poslano. Svi vuci na broju, a ovce site 😂😂😂. Ovo ste smućkali samo da se domognete para iz kojekakvih kredita.
@Atomski Top Čuj komunjara? Što? Kod vas islamista-kalifatlija su svim komunjare čim nisu islamisti sa zaduženim prslukom jel? Tu ste vi meni i jednu i drugi. Štapom vas ne bih dirao 😂😂😂, lutke bez morala i časti.
ko laže Dodik ili Komšić?
poka je zakon
ne kaže se "kockao", već "kladio", jer se rimuje sa "vadio". Poenta je izreke da se rimuje kako bi bila pamtljiva, a ne da zvuči nakaradno: "Nije majka muju kudila što se kladio, već sto se vadio"
Toliko ushićenje a niko nije pročitao šta se tamo potpisalo. Jel ovo Vijećnica 2 ili kapitulacija Dodika??? Ponašanje SDA mi nimalo ne ulijeva povjerenje - sve umotano!!! od prve izjave Džaferovića pa sad spinova njihovih botova na sve strane. A i pudlice se digle od Željkice preko Fahre pa evo i Zlaje - neće to na dobro .. nešto se ovdje prikriva i to žestoko a nigdje dokumenta kriju ga ko zmija noge !!!! neće na dobro
Objavi ti kako ne smiješ u 22 općine. Brišite redakcijo svaki kom koji je protiv Sejde
@gooUser1567083346 Sejdo nesmije u Kiseljak ,30 km od Sarajeva....bjednik
Dodik je zaslužio da ga sada Amerika skine sa crne liste
Uporan je Bake.Poderao je sve.IDEMO U NATO.Dodik jeste potpisao ANP-mozda je Bake samo napisao APN,haha
Sto ti to treba da ga cackas sad, pristao je i budali je jasno cim krije dokument i najvaznije je da je pristao, nemoj ga sad zjbavat zbog toga pa ce napraviti neko sranje opet negdje zastoj.
Dodik najprije pokenja pa će onda da liže. on ništa drugo nezna osim da stvara probleme. pa zar niko to ne može skloniti. Doveo je tegeltiju u Sarajevo kad je opljačkao sa Dodikom RS.sad će federaciju.komšiću,otvorite četvrte oči i obavještavanje narod. narod mora to izbaciti napolje.
kad dodik pobjegne za srbiju valjda ce povesti ove djikane sa sobom, ni karadzic. mladic , plavsic ih nisu poveli sa sobom kad su bjezali u srbiju valjda ce ih dodik povesti
Objavi ga ti, u čemu je problem?
Špigl potvrdio: BiH ide u NATO
Majka je sina kudila što se napio.... Ž. K.
Hocemo dokument
Da li ce ova budaletina imati hrabrosti da podnese ostavku ako se zakljuci da to sto prica se nece ostvariti. Oce moc k*rac, pa ta nesposobna budaletina i treba da vas vodi imbecili jedni. Kao sto smo navikli kroz istoriju, uvek su musliamni prodavali Bosnu. Sad zele da je daju najgoroj organizaciji koja razara slobodarske narode i drzave. Samo muslimani dragi, ovo uludo guranje mimo Srba ce vas skupo kostati.