Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MENTOR DENISA RUMENOG BEČIREVIĆA U POLITIČKIM LAŽIMA SA PRIMJESOM KVAZIPATRIOTIZMA U CILJU OBEZBJEĐIVANJA NOVOG MANDATA I ISISAVANJA NOVCA OD NARODA! ☝️ UKRATKO SDA POLITIKA! DOBAR DAN,PREPOROD JE PONOVO TU...
Dje si ti pasa zaglavio. Zabrinuo sam se 🤣🤣 a Komsic, ko jos briga za Komsica. Vjeciti luzer i alkos
Opet priča jezikom koji se sviđa narodu ali đaba ti lažove, narod te pročitao!
Po pitanju razgraničenja, slažem se sa Mitrom Tarabićem. Doduše on pominje i ruse i pilote koji padaju s neba iznad Požege. To što ljudi nisu svjesni da će doći do kehanja NATO i Rusije ne znači da do toga neće doći.
bas tako, komsicu ... sad ce te napadati trolovi iz koalicije sbb snsd hdz i drugi ... a puk je ionako glup pa misli prica gluposti, sve je to smisljeno i planski...
Ma bih nije drzava nego nato eksperiment. Zastava himna valuta uredjenje sve je zapadni projekat. A muslimanski mokri snovi jos malo pa gotovi ;)
Ovi kao hoće da se odcjepljuju, a mi kao ne damo..
to Željko ocitaim lekciju da vide srbadija da ima jos neko muda u BIH
Idi u Hercegovinu ako znaš gdje je odrzi predizborni skup pa ako pobjediš na izborima onda je ok a ne iz Sa. da kakare.
...moramo da shvatimo da nema vise ratova sa linijama razgranicenja....moderni ratovi se vode na strategiji gerile i terorizma... zato bakir dovodi hiljade arapa...zasto pravi lako oruzje,minobacace i haubice?...a u novom travniku proizvodi exploziv....fup u rs bi bio trojanski konj za pocetak rata....fup moze na granici federacije vatati migrante koji dolaze iz rs....
dodika ce neko sklepati medju rogove. Naoro je debelo
To LjoŽe! Sad znam da ću za tebe glasati, jer si mi ovom izjavom rekao sve; tvoj program za mlade, za stare, za invalide, za budžetlije, za sve! Obzirom da imaš istu piču zadnjih 10 godina, nema potrebe da te više slušamo. Idi kmeči ženi i djetetu!
Zlatni Ljiljan je ponovo spreman braniti Bosnu i Hercegovinu!
Sjećam se kako je branio BiH kad je bio izabran od naroda - branio nas od Dodikovih riječi! Hvala Željko, da nije tebe, morali bi ignorisati te gluposti.
udarač po prstima
evo i alkos se javio iz bircusa.
@ifc da ti kevu guzi!
Jel Bakir oštro osudio?
Komšić prelazi iz faze odvratan u fazu smiješan.