{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Komšić: Neka Dodik i Vučić zaborave razgraničenja u BiH i bodljikave žice

18.8.2018. u 15:27
596
84
Komšić: Neka Dodik i Vučić zaborave razgraničenja u BiH i bodljikave žice
596
Komšić: Neka Dodik i Vučić zaborave razgraničenja u BiH i bodljikave žice
Foto: F. K./Klix.ba
Predsjednik Demokratske fronte Željko Komšić saopćio je kako je postalo očito da predsjednik RS Milorad Dodik kada govori o razgraničenju na Kosovu on zapravo govori o "nekakvom razgraničenju unutar BiH" što je danas i eksplicitno priznao kazavši da se za takvo razgraničenje zalaže i u BiH.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Komšić je podsjetio da se Dodik se pri tome pozvao na riječi predsjednika Srbije Aleksandra Vučićeve koji je kazao da nema niko normalan ko se ne slaže sa Dodikom.

"Mi u Bosni i Hercegovini se konačno moramo prestati zavaravati da je sve dio predizborne kampanje. Postoji jasna namjera i plan da se proces podjele naše države, koji je započet velikosrbijanskom agresijom, konačno i dovrši", rekao je Komšić.

On smatra da Dodik neće prestati da priča o nekakvom razgraničenju, niti mu iko može zabraniti da to priča.

"Moramo se uozbiljiti i jasno staviti do znanja da u realizaciju onoga o čemu priča ne može ući. Ukoliko nešto poput toga u svojoj ludosti Milorad Dodik pokuša, morao bi znati da će u tome biti spriječen, jer ne smije se i neće se dozvoliti nikakva demonstracija sile od strane njegovog režima i režima Aleksandra Vučića. Konačno zaboravite na Veliku Srbiju i vi gospodine Vučiću, i vi gospodine Dodik. To vam neće proći. Nećete više nikada postavljati bodljikave žice koje pominjete", kazao je Komšić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: