Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj nek se konačno i jedan musliman oglasio da osudi napad.
...nasro ti se ovaj musliman u žvalje vlaške šovinističke
@ChaimWeizmann Ponovo cetnici i ustase haraju klixom koristeci skriptu da nabiju broj lajkova i tako top komentar predstave kao misljenje vecine. Pozivam SIPA da istrazi ovo, jer ocigledno da Klix nije zainteresovan da ovo sprijeci. Nadam se da ce pohapsiti stoku a Klix bi trebao ovo banovati kao sto banuje ljude koji napisu nesto protiv LGBT.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
hoće li na starom mostu u Mostaru noćas biti zastava Šri Lanke
Klix podržava govor mržnje koje ovi primitivci i fašisti ostavljaju. Naprijed naš Zlatni Ljiljane pa nek oni kevću, kao i dosad.
Šta se pravite blesavi klix, očito je da podržavate govor mržnje dok ne skidate takve komentare, dok normalne komentare brišete. Selite u vaše jazbine ako vam ne paše ovdje pa radite to!
Kakvi su ovo komentari, ko su ovi ljudi,?? Kako ovo puštate u javnost?
@Salt City TZ klix podržava i raspiruje govor mržnje.
SDa kurton,ponjamke ti se u stau.
@Alsalibbiyyin. D.Ćosic 1968 SANU (Deoba) „Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“
@Asalibbiyyin. Svaka "cast" lijepo odradjeno nema sta! Sto to niste mogli uradili 92-93-94- nego polovinom 95 godine, sa evropskim i svijetskim kurvama zvanim UN.. razoruzajte dviziju pa udrite onda po nejaci (zenama, djeci, starcima)! A cime se ti dicis mamlaze!
Ovo nema nikakve veze za vjerom. Ovo je nametnuta ideologija Saudijsko- Cifutske koalicije da bi se sijao strah i mrznja medju religijama. U proslosti su istrebljeni narodi juzne u sjeverne od strane krscana pa niko ne kaze da je krscanstvo krivo! Saudijska Arabija, Izrael i Britanija naj vece zlo!
Poturica Zejnel jedno musli, drugo kaze... pred svetom za Obamu a srcem za Osamu... :D
Zanimljivo kako Komsic ima za protivnike one najprimitivnije,najneobrazovanije i najvulgarnije sto zivi u BiH. Ja bih se na njegovom mjestu ponosio sto sa takvim ne dijelim iste stavove.
Ti si civilizacija među stokom fašističkom, Zlatni Ljiljane.
Sejdo se opet suočava sa maksuzijom
Tako je predsjedniče ,radikalne pravoslavističke ideologije i na Balkanu su izazvale ratove i te ideologije počinile zločine i genocid u Srebrenici.
Kako samo jadno zvuči kad pogledaš ko to izgovara.
...marš stoko šovinistička.
@patriotabosman345 Si dobro ? Nemaš neke halucinacije i slično ? Gdje ti ovdje vidiš šovinizam gluperdo nepismena ? Daj makar nauči nešto u životu da se ne razbacuješ glupostima koje veze nemaju.
@ebemene. Bivsi druze, da je to istina osudjen bi Naser Oric bio u Hagu i Sarajevu, to je vasa navodna istina da svirepo pobijete 8372 civila..jer to su bili civili niko naoruzanja nije imao! (1)
@ZmajsaDrine znaju to oni Zmaju, nego od silna zla i mržnje šire laži za buduće generacije (svoje) da ih otruju.
@ZmajsaDrine naravno da su bili nenaoruzani.. ali ko ih razoruzio? Viteska VRS! Do nogu dotukla 28. Diviziju obe tzv. ARBiH...