Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tito, Emerik Blum, Džemal Bijedić...a gledaj ovo danas
Covjece sda ima dva clana predsjednistva. Svaka cast kako su sve izigrali.
Džaferović je u ratu bio načelnik Centra bezbjednosti Zenica, koja je bila i zona Sakiba Mahmuljina, a gdje je djelovao i ozloglašeni odred "El mudžahedin", koji je počinio najmonstruoznije, ritualne zločine nad Srbima i Hrvatima. Džaferović je s obzirom na funkciju te zločine mogao da spriječi, a nije.
Načelnik Centra bezbjednosti nije vidovita Džemila da može unaprijed stvari sprječavati šta ti je, niđe veze
Babo poslao sina da brani amidzu dzafu..
Željko! Svaka vam je za poštivanja.
Bake mu na Viber poslao sta mora izjaviti u odbranu Šefketa
To Željko ljiljane
Njo njo njo
Komsicu godinama sam glasao za tebe samo zato sto sam mislio da si iskrena ljevica da ces skinuti bagru iz SDA sa vlasti, nisam ocekivo da ces me iznevjerit, al eto ti to ucini...... sad bi prije dao glas za SDA, nego tebi!
a sta, ti si mu advokat?
a ti si mu sudija?
Zeljko care!Samo zigu cetalje i bojovnike..
Sta je tu cudno pa na klixu je vise od 50% Botova iz srbije ... ne racunajuci ove domace budale ... kreira se javno mnjenje ..ljudi imaju po 100 profila i samo lupaju ..
@x111111taysonn - 100% tačno, pogledaj samo kakav je omjer lajkova na koji komentar. Rade u 3 smjene
„Сулејмани је био присутан у БиХ и када су муџахедини ликвидирали Србе одсецајући им главе, са чим је Џаферовић био упознат, али није предузео ништа да се починиоци тог гнусног чина приведу правди“
@gooUser1568663273 - Notorna glupost!!! Iranci i mudžahedini se nisu ni primakli jedni drugima. Ta vaša srpska glupava propagandna mašinerija može da mlati koliko hoće, na to se samo idioti mogu upecati
Cestit covjek prava Hrvatska rijec,naucio sejdo za mandata Hrvatski.za dzafu se zna da je mundzos i to je upisano duboko u povjest ove zemlje.
Bravo,zlatni ljiljane,naš predsjedniče.Haris Silajdžić,i ti ste jedina dva istinska državnika,nakon agresije na BiH.
ko vama uopste valja jbte nikad da procitam neko je dobar
@senadt - 99% komentara ovdje ostavljaju chetalji i ujke tako da ti je sve jasno
Ma ljubomorni na njega sto je nbacio nove zube ;)