Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveci napad na gradane je poskupljenje plina hrane vode ( mam... vam )
Realno, ovaj i njemu slicni imaju podrsku visokih bosnjackih politicara... Oni su ih i doveli u BiH, oni ih jedino mogu i otjerati... Ali,samo pod uslovom da hoce. U protivnom, na BiH ce se i dalje gledati kao na muslimansku drzavu, opasnu za Evropu... I sve dotle ce i drugi narodi i normalni - bosanski muslimani, imati probleme sa Evropom i svijetom. A to, kako je on kao stranac, nema veze... Svi smo mi postali stranci, od kada su nam ukinuli Jugoslaviju... On je sa istih tih prostora
Ovaj vehabija je samo rodjen u Novom Pazaru nema niti drzavljanstvo niti srpski pasos. Vreme je za obracun sa sandzackim teroristima u Srbiji i to sve uz podrski SAD.
Svaka cast Zeljko, veceras si rekao sve sta se trebalo reci...!!! Zeljko Komsic Predsjednik Republike Bosne i Hercegovine...!!! Podrska Ambasadoru Moon-u, USA, i drzavi Bosni i Hercegvini...!!!
Svaka cast Zeljko, veceras si rekao sve sta se trebalo reci...!!! Zeljko Komis Predsjednik Republike Bosne i Hercegovine...!!! Podrska Ambasadoru Moon-u, USA, i drzavi Bosni i Hercegvini...!!!
Aferim predsjednice !!!!
Jasarevic je drzavljanin Serbije, ZNACi opet SERBIJA napada Bosnu i Hercegovinu...!!! Ovaj teroristicki akt je serbija organizovala i ona je ta koja podrzava finansijski one vehabije u Gornjoj Maoci...!!! Serbija je terorizam...!!!
jado tj JUDO izdajniče hrvata oklen ti pravo da se javljaš pokri se ušima i popi koju
Daleko se čuo današnji napad čim je dopro čak i do Zlajogluovog dupeta, a vidimo da jest, čim se malo smrdljivo poturičko govno javlja...
I ovakvi napadi na drzavu i njege gadjane nece prestati dok su zakoni tako blagi!!!! Svako ko narusava ugled zemlje treba odrapiti 5-6 godina u kamenolomu i nikad mu vise bijesne gliste ne bi pale na pamet! I ovdje ne govorim samo o ovakvim psihopatama, nego i politicarima, kojekakvim Olimpijcima i ostalom hamelju. Naravno, radna terapija treba da obuhvati i one kojima je ovadanasnja strahota smijesna ili je podrzavaju. Koja Palestina, koja Libija. Znate li vi sta je vama domovina!?
sad je dobra prilika da se napokon zabrani ovaj anahroni pokret koji je uvezen u bosnu. treba im zabraniti djelovanje, za teroriste ne treba imati milosti!
Kec na desetku.
Gospodin Zeljko Komsic ima pravo i nema potrebe da ga blatitena kraju krajeva covjek je BOSANAC a ne HRVAT (a to je x puta i dokazao pa cak i prilikom agresije na BIH) samo je po vjeroispovijesti katolik prema tome papci ne serite jer kao i vecina danasnjih politicara i ovih poslijeratnih velikih gradjana i gospode mijesate 2 jako bitna pojma: nacionalnost i religiju.
napad na ambasadu sad-a ce biti okarakterisan kao napad islamskog teroriste na sad, steta sto se to dogadja u sarajevu i u bosni koja se fura na multi kulti ovo ono
Gospodin gnjida je te napadace sam dovodio u BiH i neka sad lijepo uziva u rezultatima svoga rada .
uopste ne vidim razoge za ovakve komentare, najbolji clan predsjednistva definitivno :)