Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema svrhe da pišem o Sejdi odmah brišu Klixovi boljševici, ko da im je Kim matere oprašio. Sejdo ubleho stara, nije obraz, pod guzicu, sundjeru odrpani.
jesu smradovi, seljacici priuceni sa sujeteom, nema nista gore kada je novinar sujetan.
Nisu to boljsevici, to su zelembaci...
Koristi Sejdo da malo prohoda po svijetu zna i on da mu je ovo zadnji mandat Još ga onaj Izraelac pitao je li musliman
Da li se neko SJEĆA da je BILO KAKVA DELEGACIJA iz IZRAELA posjetila SREBRENICU ??? Pa zato je Željko K. otišao u IZRAEL ??? PA zbog REPROCITETA !!!
Da li iko i riječ da kaže o holokaustu Palestinaca koji sprovode ovi Židovi?
Ja gluposti al sta ces covjeku placen put pa otisao malo da vidi
Putuje li se PUTUJE !!! Baš je KUL i PATRIOTSKI !!!
Dodik kad ode u halu napravi bar jedan aranzman sa investitorima koristan za RS ili BiH a Pipa i Dzaferovic samo da guza vidi puta i pojede se i popije sta guzovace.
Nikad vise za tebe glasat necu, smradu jedan prodani! Dok oni ubijaju neduzan svijet na dunjaluku ti im se poklanjas, mrs djubre jedno
Sta ce Titov partizan medju popovima. Auuuu Zeljko...
Ili "Holakost", kako ga izgovarase Mustafa ef Ceric
Najbolji, najlegitimniji i vječni predstavnik BiH iz reda hrvatskog naroda. #king