Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobaw daaw (smajli sa retardiranom facom) ja saw amaaaw, twenw welje (smajli koji bali na nos i usta) miljan miljanić mi je kawo matew u wiwi, a mi miswimo da mi je iwica otaw. kad me mama wodila, u stvawi dok me wađawa, satwno je pwdila (smajli koji se porađa i prdi) biwo kako biwo, ja sam amaaww :)
de vi meni recite, sta je to Komsic dobro uradio za vrijeme 7-godisnjeg mandata u Predsjednistvu BiH? Osim sto je zaposlio kao ambasadoricu BiH zenu gl. urednika Slobodne Bosne
Znaš li reference koje posjedije u datom poslu, spomenuta dama? tri frtalja naših ambasadora nije njoj ni do koljena.
ma covjek samo izvikan u narodu, nista on nije uradio niti ima kakvih rezultata iza sebe
Zabio si 'nož u leđa' SDP-u, ali je SDP sada još jači bez tebe. Ti si populista i šatro-lider, nivo Načelnika Općine/Predsjednika MZ, bio i ostao... Zašto nisi donio promjene, tj borio se za njih u zadnjih 12 godina otkako si u vrhu vlasti, pa gdje si mogao doprinijeti promjenama bh društva ako ne u SDP-u?
Noz je njemu zabio narcisoidni Veliki vođa, a SDP je bez njega ĆUBA!!! Hajd sad dežurni SDP eovci da vidim koliko cu minusa dobit.
Evo jedna od šatro dežurnoga: Podaci sa terena govore drugačije, rekoše SDP već 140.000 upisanih članova, Mašallah! I to što je najvažnije rastu tamo gdje se najmanje očekuje (Grude, BL, Široki, Prijedor,Posušje, Stolac, Bos. Posavina,..) dakle prava BH snaga. O Zlatku, neutralno mislim da mu populista Željko ni po čemu nije ni do koljena, a da je Veliki vođa, to jeste, baš takav nam i treba..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Molim te Zeljko da te ovaj put dobro nasavjetuju da ne bi pravio opet fatalne greske.
Dok se mi borimo za jmbg predsjednik putuje, cak nije bio u stanju da se oglasi po ovome pitanju
Ovaj covjek me strasno razocarao, obzirom da je u koaliciji sa SDA u KS provjereno. E moj zeljko pa gdje je moral?
Upravo i ja sam to cula, a od njgea nikakvih saopstenja i da izrazi svoj stav o JMBG
SDAov koalicijski partner i presvlakac dresova :)
Hrvatski član predsjedništva ,koga izabraše nehrvati...koga on predstavlja???
Prema ustavu BiH članovi predsjedništva predstavljaju sva tri naroda, to je kad nepismeni ne mogu shvatit razliku između "biti iz reda nekog naroda" i "predstavljati neki narod".
Pa to ti jedina zamjerka. Ali tristotine hiljada glasova je to. Njegov bivši šef je za njim zaostao u glasovima za 15 puta.
Pise sastanak lidera, zasto on ide na taj sastanak?? On definitivno nije lider, zna se kako se lideri ponašaju i rade
Znam lidera koji se vrtio po svijetu i lobirao da bude generalni sekretar UN-a. Koristio je moje pare. Poslije toga ga niko više ne poziva bilo gdje. Sva su mu vrata zatvorena u svijetu, o BiH da i ne govorim. A, o dogovoru sa Dodikom, Bosićem i Čovićem i da se ne priča.
ovaj komšić je jeo sline birvaktile.
Jedini covjek koji je ostao da vrijedi nesto od trenutnih politicara i jedini koji ljude ne djeli po nacionalnosti nego se bori za sve jednako! Nadam se da ce na slijedecim izborima imati dobar rezultat i da ce konacno ovu drzavu povesti u pravom smjeru. Samo naprijed Zeljko imas moj glas!
Bilo bi dobro znati za sta se on to bori i zbog cega vrijedi?
Alef ako ne vrijedi ni zbog cega onda vrijedi barem zbog postenja a Bogami i Ljiljan je tu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja nam Predsjednika i gov.ana
Danas smo se okupili ovde da bla bla bla blaaaaa, bla blaaaa blaaa......................., da bi nastavili izgledati bitnim i nezaobilaznim u vašim životima.
Koliki su podsticaji za poljoprivredu u EU, toliko oporezovati uvozne proizvode iz EU. Nema popuštanja, neću ja šljive sa Kipra plaćati ako nije ugrađen porez u visini podsticaja u EU. To bi bilo to da im kažeš u lice Komšo jer sve se svodi na novac. Uništiše domaću poljoprivredu.
Željko ti je trenutno pogrešna adresa. Daj mu glas na izborima, pa ga onda kritikuj i smenjuj. Staro j pravilo 4 minute glasaš - pa se onda četiri godine kaješ, jer nisi dobro razmislo!