Komentari (533)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se BiH bude raspadala nadam se da cete se sjetiti ovog trenutka i kako ste vi tome doprinijeli svojim nametanjem ovog klauna kao hrvatskog člana Predsjedništva.
U prazno lajete evo godinama. A zašto lajete u prazno, je strah. Niste mogli s JNA, sa četnicima, Bobanom, poduvali rat u mjesec dana, i spasili to malo kamenjara jer su Bošnje merhametli narod pa vas nisu dalje gonili. I sotalo vam je sad jedino da, lajete u prazno.
@mijat0 u jugoslaviji da se ovo desilo svako selo bi dobilo autonomiju
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nije bilo ni za ocekivato da ce netko spomenuti ekonomiju, razradu planu kako privuci strane investitotre, kako malim koracima stabilizirati državu i uciniti zivot u njoj ugodnijim.... Nego odmah tužbe, zastave, granice, genocid, ustase, cetnici, itd... Zao mi je kada vidim buducnost moje domovine
Vidite ovcice jedne da su to samo obicne price i prikupljanje poena igra na siguno,pa zar bi Hr pocela gradit nesto sto ce na kraju rusit.Drzava je u eu,ozbiljna donekle bar ozbiljnija od bih i zeljka komsica
Zar njemu vjera dozvoljava da pije ahahaha
Kada ce ljudi shvatiti da hrvatski clan predsjednistva ne predstavlja hrvatske interese u Bosni? On ne zastupa Hrvatsku, nego je jednostavno izabran u predsjednistvo iz reda katolickog naroda u BiH. Peljeski most steti i drzavi i Hrvatima iz Neuma, koji zive od prometa koji imaju, upravo zbog te magistrale kojom svi prolaze. I to je upravo ono sto i smeta Bosnjacima, da clan predsjednistva podrzava ideje strane drzave na stetu svoje drzave i svog naroda.
Ako pretpostavimo da imamo s jedne strane 50% zadovoljnih muslimana i s druge strane 50% nezadovoljnih Hrvata i Srba, ti doista misliš da je humano da 1 konstitutivan narod nadglasava 2 preostala KONSTITUTIVNA naroda? Gledaj, da bi neki teritorij bio država on bi u početnoj pretpostavci trebao imati barem 90% građana koji žele tu državu. Budući da je slučaj s BIH potpuno suprotan, može se mirne duše reći da je BIH tamnica naroda.
Karadorde je znao kako s nekrstom..Ali neka, po bavarskoj anti islamskih plakata koliko hoces..Kome cete opet kmecat,,,
Mora se dokazat turcin da je veci od svih turaka!Jao ga vama kad hrv pocne odgovarat!
Vidi mu samo balijskih podočnjaka...
balavac, ne laprdaj.
Sretan sam što su Bošnje izabrale svog baliju Komšića i što sada dolaze crni dani za Talibanistan. Sankcije i blokade za početak a kosanije se možemo i muški razići
sejdo komšiću bosnski čobane,ti možeš nama Hrvatima samo popušiti i balijama donijeti jad još veći nego što ga imaju sada.Samo glupi balija može povjerovati da će mu biti išta bolje a mržnja kod Hrvata sve veća a kad puknu otići ćete u 3pm. do anadolije jer ovdje i ne pripadate.
fasisto glupi. dotle mores da crknes duboko uzdahnes idaga duboko popusis
@feferonx Clanica Eu koja je podrzava UZP i ostatke hzhb.Sve se moze zakonskim putem i međunarodnim pravom postici.EU je temelj pravicnosti i pravde.Na sva lobiranja i blacenja Bosnjaka po svjetu od celnika Hrvatske i Uzp-ovaca iz hercegovine,Eu se oglusila na kritike.Sve svjetske ambasade su u Sarajevu i normalno da vide da nije ni blizu toga kako Hrvati pricaju.
Boli Njemačku, EU i SAD k* za vas. Imaju i svojih problema da rješavaju. Hrvatska ionako zna da će Neum u naredne 4 godine biti unutar njenih granica tako da đaba guraš to pitanje ;)
uh opasno tripujes
I ko god tako djeli narod on je obicno ghovno ni ne zasluzuje bolje od ovog
Lako je bit bosnhak u sarajevu srbin u banjaluci i katolik u posusju ali to nije tako
Kolko smo mi samo glup narod da nemozes vjerovat mislim na sva tri naroda
ne ne , mislio si upravo na jedan narod !!!!!
To Komsicu SRBINEEEE NEDAJ NI PEDALJ SVETE SRPSKE ZEMLJE
Komsicu pokreni sablju bosansku i drzi se ko Zmaj od Bosne!