Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šeranić? Je li to onaj sto su ga na sva usta hvalili mediji i naša stranka a čovjek odobrava upotrebu tehničkog kisika bravo eksperti
Zlatni ljiljan ga ne vadi ovih dana. Svaka cast a pogtovo za ono spustanje Dodiku oko nazdravljanja za ANP ⚜️
Što ti Bakir i Džaferović ne izbacište Dodika i harmonikaša iz Predsjedništva
Muda kao ljeljci 😂🤣 GLEDAJU KAKO DODO TRPAAA
Sejdo se nadijelio prijava i izudaro po prstima za ovih 12 godina ... Kako udje harmonika u predsjednistvo Sejdo, ha? Mogla je tako i eksplozivna naprava uci, gluho bilo, pored tebe pjana?!
Na stranu ovo prepucavanje, kao zadnjih 25g(!), pitam se šta je tačno uradila ijedna Agencija za lijekove u regiji po pitanju provjere šta se sve nalazi u tekućini neispitanog genskog tretmana?! Japanci prije par mjeseci otkrili grafen i aluminij, i nije valjda da su samo Japanci gledali tu tečnost pod odgovarajućim mikroskopom?! Hebo agencije, ako ne rade svoj posao, a mi ih plaćamo!!!
Roki, de ti pogledaj u kakvom je obliku taj grafen i aluminij. Nemoj pricati nesto na osnovu rekla kazala. Sve neki facebook naucnici.
@MorningStar Neću ja gledati oblike grafena i Al, jer nemam elektronski mikroskop, već gledam rezultate istraživanja renomiranih stručnjaka iz oblasti mikrobiologije, virusologije, bakteriologije i sl., a koji pripremaju dokazni materijal i koji će to iznijeti u svojstvu svjedoka u sklopu tužbe za zločin protiv čovječnosti. Preduboko uranjam u naučne dokaze da bih palahmudio, ali većina komentatora ovdje misli da smo svi na njihovom plitkom i površnom nivou tj nivou klix-propagande
Došao Komšo sad s posla i pita ga žena kako je bilo. Reko ne pitaj. Rade neku cestu ispred zgrade, buše, udaraju, cijeli dan nisam oka sklopio
Niko ne razvlascuje agenciju, ona ostaje sa svojim nadleznostima ali samo na nivou Federacije.
Slabo ti citas.
Ovaj je popio vode kad je zadnji put Arsenal bio prvak
Kazna je takva da ne vadi zarada od hiljadu boca kisika za zavarivanje Šeraniću. Ni tebe ni Milorada.
To Sejdo legendo Bošnjačka, imaš litru konjaka od mene!
Je li vas uce u SNSD-u i HDZ-u da se pridjevi pisu prvim malim pocetnim slovom?
Ja pričam Bošnjačkim jezikom i tako se piše pravilno!
NE SAMO ZBOG TOGA, PODNESI KRIVICNI PRIJAVU PROTIV N.N. ZA LIJECENJE LJUDI SA INDUSTRIJSKIM KISIKOM U BLUCI!
Za sve su moguce krivicne prijave, a ima li igdje kakvog hapsenja, izrecene presude, da neko ode u zatvor zbog svog nerada ili rada svjesno protiv zakona?
Moguce da nam popushis khurac hahah
I mama ti sinoc kaze nije bila kod mene, a ti joj vjerovao
Može li itko odgovorit zašto ovome gospodinu, našem Zlatnom Ljiljanu, jučer nije omogućen ulaz u pozoriste na program posvećen Aliji Izetbegoviću? Zašto su se onako divljački zaštitari obrušili na njega? Je li samo zbog toga što je Hrvat?
Ode Goca pa pa
Šta ste dosad čekali? Čekate da Mile Car razguli, pa onda pišiti prijave od kojih nema koristi. Treba mu zabraniti napuštanje zemlje i to čim prije.