Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma tvoje izjave vise nista ne vrijede....DF - Daj Fotelju stranka
Moj Komšoglu. Budi fer pa reci da je tvojim ustoličenjem sva stalo. A vrijeme ide. Svi idu dalje a mi mlatimo praznu slamu.
Ovaj se bori za svoju fotelju. Hrvati će prije napraviti pelješki most nego on podnese tužbu. A to je obećao biračima.
Samo naprijed Zlatni Ljiljane, naravno da je fasizam UZP-a pogazen u Evropi jos 1945.
„promicatelji evropskih vrijednosti“ 👏👏👏👏👏 Tako ne Ljiljane Zlatni 🇧🇦❤️🇧🇦
Željko, sve ima svoj kraj na ovom svijetu. Fašizam svakako! Sada neka broje krvna zrnca, ovi iz HNS-a, među sobom - a mimo nas, GRAĐANA!
https://youtu.be/VXEoc-MmKu0
Obično klepetalo. Privjesak, neradnik i ublehaš sa poštapalicom NE ZNAM!
Jeste svi vise dosadili sa legitimnim predstavlhanjem i politikanstvom.to je lahko raditi.rjesavajte stvarne probleme gradjana.zar ne vidite da masovno odose ljudi iz BiH!!!
Da ti si legitimni predstavnik sdp-a, i ja ću opet glasati za tebe ali u Irskoj a ti prosipaj priču nekome drugom Ima film dobar 99 godina Hong Konga kako sam pokrenuo neke stvari Reci nam de peru li se ceste u Sarajevu šta kaže Babo
Sejdo, ako si ti u alkoholnoj komi ja nisam. Naime, EK je jasna i po pitanju presude "Ljubić". Pa kaže: pod točkom 4. Temeljno poboljšati institucionalni okvir, uključujući i ustavni nivo, kako bi se: d) Reformisao Ustavni sud, uključujući rješavanje pitanja međunarodnih sudija i osigurati provedbu odluka Ustavnog suda.
U slobodnom prijevodu, međunarodne suce treba udaljiti iz Ustavnog suda te provesti sve dosadašnje odluke Ustavnog suda među koju spada i odluka suda po apelaciji Bože Ljubića.
Znači u RS odavno vlada evropski standard....pošto u predsjedništvo ulazi predstavnik RS (bilo ko, ko dobije većinu glasova bez obzira na naciju)
 Ustavni sud BiH ukine i stavi van snage upravo te odredbe Izbornog zakona BiH i napravi vakuum u izbornom sistemu naše zemlje",  A sto ne rece pametnjakovicu da su isto tako rekli da se moraju poštovati odluke ustavnog suda
Nije problem kad Srbi u Drvaru glasaju za Čovića, problem je kada Sarajlije glasaju za Komšića?
OK, od EU nema ništa i svi mi to znamo jer imamo Dayton i 3 volushine na snazi i nikada dok taj sporazum vrijedi i provodi se, BiH neće biti ni kandidat, a kamoli član!!!! Nego s obzirom da je to tako, radi Komšiću na NATO putu i makar nešto uradi za svoj treći (ja mislim i zadnji) mandat!!
De otrijezni se, pročitaj barem nešto o tome o čemu pričaš. Jedno su želje, realnost je drugo. Sve više vaših šupljih priča, sve manje države.