Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatni ljiljan naš! Jedva čekam izbore! #Komšić2022
Predsjedniče, pobjeda je neupitna!
Uzepejci, jedite vnago, malo genocidaška kada im se uvucete u paksu, malo zagrebačke - mljeveničke.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Komšić j*be, ne vadi.
@WestMostar kme kme Covic legitiman kme kme
Ta vitalnost Komsicu o kojoj govoris ogleda se u bogacenju tih privatnika. Pitaj obicnog radnika kako mu je bilo? Otpustani su bez milosti i slani na ulicu!
@che-nipha, samo mi navedi gdje si ratovao sa hrvatskom vojskom!
Na proslim izborima sam napisao a i sad cu isto napisati. Biranjem Komsica od strane Bosnjaka dolazi do nezadovoljszva i blokada u slucaju da opet bude biran i izabran to nosi nove 4 godine blokada. Ovo ludiloo mora prestati od strane Komsica i njegovih biraca koji hoce građanskoa drzava nije tako ustrojena. Promjenom ustava na građansko uređenje i ukidanjem konstitutivnosti moze se dpci do građanskog koncepta ali prvo se drzava mora osnaziti na svim pozicijama.
Ma ja, bošnjaci trebaju voditi računa o zadovoljstvu hrvata, a to što politika razgradnje i slabljenja države, smeta bošnjacima to je nebitno, jel de…99% glasova je Komšić dobio jer je alternativa rušenju institucija
To primitivci ne shvataju.
Ma neš tu Komšića , eto vam ga ako ste toliko tupavi . Treba onda blokirat državu na svakom planu, svaki Hrvat , djete , bak , dida pokazat da takvu državu ne želimo .Svaki fening gledat da ne daš instituciji , varat vlast.Mi svakako kroz povjest imamo to iskustva.Unazad 600 godina jedino za Austro-Ugara smo imali kakav takav mir za moj narod.
Muslimanski zet na Hrvatskom mjestu muslimanskim glasovima,zelim ti jos jedan mandat,ti si nas naucio da zamrzimo BiH,vodis je dobro ka raspadu a u najbrojniji narod tvojim izborom najvise ispasta zarobljen u trokutu od 23% drzave
Očigledno je da Bošnjaci hoće da vladaju Bosnom. I to sa pravom jer građani biraju vlast a većina odlučuje.
Nitko nije Bošnjake gurnuo u geto od 23% i ujedinio ljevicu i desnicu kod Hrvata,kaomovaj izdajnik.izdaomje građane KS a o Hrvatima da ne pričam
Nedaj Zeljko. Zivio ti nama
Samo ih u glavuuuuuu komsooooo
Hahahahahahaha dobra ti je ova bila Komšiću
Prc prc poskočiću , drugu curu poljubiću 😀
Dvanaest godina čovjek huška narode jedne protiv drugih. Ostali rezultati nula prekrižena. Nikad ništa o ekonomiji, o teškom ekonomskom stanju, uvijek mu je priča da se inati HDZ-u i Hrvatskoj. Ma njemu je samo bitno da na krilima Bošnjačkog nacionalizma što duže ostane u fotelji sa platom od 8000 KM, kao i većini političara. Narode glasajte za njega, evo 12 godina ide sve nabolje.
DRAGAN COVIC COKI NIJE HRVAT KRIJE DNK NALAZE O PORIJEKLU ! USVOJITI ZAKON O DNK NALAZIMA PA ONDA SE KANDIDIRATI DA ZNAMO 1000 % KO JE KO DOSTA VISE LAZNOG PREDSTAVLJANJA ! COKI PORIJEKLOM MADZAR!
KO KAZE DA JE COKI HRVAT PA ON NIJE HRVAT LJUDI! ZELJKO JE 1000 % VECI HRVAT OD CORAVOG COKIJA ! VADITE IM DNK PA CETE VIDJETI KO JE KOJEG PORIJEKLA SAMO TAKO SE MOZE KADIDIRATI DA ZNAMO PO DNK UZORKU KO JE KO PUSTI PRICU ! DOKAZE !
Ćuti ne pominji,možda ispadneš komšijin
Ili gori selo, baba se ceslja.