Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za @ coco: - slažem se s tobom , Silajdžić nije sirovina kao Tihić ali njegovi kadrovi su pet puta gori nego SDA-ovi nesposobnjakovići pokupljeni s njive i iz džamija...
lijane nabijem i tebe a pogotovo onog ljigavca komsica na spolovilo.
Komsic je Dom kulture za tebe, da odmah apsolviramo. A ti Jerko, ti si komadina samo za posevit. Ne bih ti oprostila, znas?
LIJANOVIĆU L O P O V E .
Hoćeš stolicu, dobi ćeš kurcinu prvo počisti ispred svog praga pa onda kreni dalje. Radnici ti u firmi neprimaju plaće po 2 i više mjeseci a i ako se odluče na plaću mogu je dobiti ukoliko pristanu da im stari Lijan mazne 30%. To je nas kandidat koji bi te iste HRVATE u crno zavio. K O M Š I Ć U samo hrabro.
za zadnji komentar. za tihomira je jasno da je vrlo blizak dvojcu dodik covic. Sto se tice Silajdjica ne bih ga svrstavao u ravan sa tihomirom. Silajdjic je OK ali vecina ljudi u njegovoj stranci su lupezi teskog kalibra. Nema taj covjek ljude. A ima i razlog zasto ih nema. On je tip koji ne moze podnjeti kritiku. On voli poslusnike i ulizice i takve je postavio da vode SBIH podruznice. Rezultat takvog poimanja svijeta je cist ko suza. Ali Siladjic sam je ok covjek radi za BIH koliko moze. Njegov autoritet pa rekao bih i staromodni pogled na svijet je kriv sto ne moze postici vise.
E Jerko stvarno, nisi loš, mislim nisi nacionalist al jesi lopov, nemaš predstave koliko vrijediš! Pa Željko Komšić dobija 2010.godine sigurno preko 200.000. glasova a izdajnici Tihić i Siljadžić ni zajedno toliko... Ipak, drži se \'\'Pilija\'\'...
ma nu ga sta je shesan :)))))))
TITO VRATI SE, USTANI IZ GROBA
nisi ti komsicu ni do koljena tako sto se prije spustis na zemlju manje ce boljeti pad...pozzz svim ljudima dobre volje
Željko Komšić je mali Sabinin.
NIJE COVJEK KRIV STO JE TAKAV IZBORNI ZAKON.UTRA DA BUDU IZBORI ZA JEDNOG JEDINOG PREDSJEDNIKA IZMEDJU TRI KANDIDATA A SVAKI DA DOLAZI IZ PO JEDNOG NARODA,GLASAO BIH OPET ZA KOMSICA IAKO SAM BOSNJAK.COVJEK JEDNOSTAVNO ZASTUPA UNIVERZALNE VRIJEDNOSTI.NACIONALNE,VJERSKE I DRUGE POTREBE CINE IPAK MANJI DIO LJUDSKIH POTREBA,ALI SVIJU SU NAS SLUDILE KOMBINACIJE NACIVJERSKIH MANIPULATORA KOJI SU NAPRAVILI ATMOSFERU DA SE CIJENE SAMO MEDIOKRITETI,POSLUSNICI,TALDZIJE I SL.SIGURAN SAM DA MODERNA POLITIKA IMA EFIKASNIJE MEHANIZME ZA ZASTITU I NACIONALNIH INTERESA NEGO SU TO KOD NAS.
Željko Komšić je nepobjediv živi bili pa vidjeli.......................
Ti rece \"stranka sa perpektivom za boljitak\" ... kod njih vazi ona: Radom za Boljitak... prije ce biti Kradom za Boljitak..
Ovim samo potvrdjujes ono\"Sve ce Ti bosnjo oprostiti osim zavisti\" Prvo ja sam bosnjak. Lijanovici tako dobro posluju da im netreba lobirati za sebe.Veci im je izvoz nego prodaja na domacem trzistu. Sta smeta sto se bogate ,to je dobro,u demokratskom zapadu siromasi i beskucnici i nepismeni nemogu primirisati u vlasti. Ako nije sposoban da sebi radom stekne imetak taj pogotovo nezna ni drugome. Pa ustalom oni su u prednosti zato sto jedini dosad nisu bili na vlasti. Ponavljam nisu u koaliciji sa Dodikom majmunom kao Covic i Tihi. Lijanovici nek vam je sa srecom na sledecim izborima.