Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koga briga za rezultat, bino je da portugal pobedi!!!
ma dovoljno je dvojica, Radmanovicev glas nam i ne treba. Prolazimo.
bredeco lepo stese sliksli.
tako mu je i babo prognozirao da ćemo u njihovoj državi jesti zlatnim kašikama a od obećane švicarske ostaše nam samo kantoni, osim onih koje \"mudrom\" zamjenom teritorija protjeraše u pravu švicu
Nebojsa rece da ce biti 6-2 za NASE :DD
pali ste obojica!!! :D
..tako su progonozirali da ce Bosna opstati
Mozda ljudi ne vole Dodiga ali ipak je on bio mnogo realniji sto se tice tekme i rezultata. Tako je u zivotu ne volis onog sto ti prica istinu a pustis da te neko laze jer ti govori ono sto ti se svidja da cujes
navedeni svi rezultati osim iz hrvatske.vjerovatno ne nemjerni previd administratora portala.iskrene čestitke braći iz hrvatske,svim srcem smo vas bodrili.hvala vam na ovoj noći,HERCEG-BOSNA je bila uz vas.sretno na euru,bit će mo uz vas.
Šta ove dvi vračare kažu, uvik pogode. Mislim, gotovo uvik.
ovim su pokazali koliko su realni i koliko ljudima mazu oci...
ISLAMABAD (Onasa) - Vlada Federacije BiH večeras je održala izvanrednu sjednicu na kojoj je odlučeno da se naredna tri dana na 24 posto PiH proglase kao dani žalosti. U skladu s tim, sve zastave s ljiljanima, kao i ostale fašističke zastave, trebaju biti spuštene na pola koplja. Vlada je konstatirala da se radi o još jednoj velikoj zavjeri Milorada Dodika i Dragana Čovića koji su iz crnih fondova potplatili Ronalda i ostale bjelosvjetskoportugalske hohštaplere da mrežu Islamabadistana napune do vrha. OHR-u i veleposlanstvu SAD-a zbog toga je upućen oštar prosvjed, te je zatraženo da budu poduzete sve potrebne mjere kako bi Čović, Dodik i ostali neprijatelji države za čovjeka snosili najveće moguće sankcije.
PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL PORTUGAL ZIVIO PORTUGAL
opet jednoumlje, a uz to nemaju blage veze o nogometu, ops , fudbalu.
3:0 Prognozirali Izetbegovic i Kosic dosta dobro, kao sto prognoziraju odrzivost Bosne! Kakvi glupsoni!
EVO SEJDO GUBE TI TVOJE BOŠNJE NANI 2 0
sEJDO EVO ROONALDO GA ZABI TVOJIM BOŠNJACIMA OPA