Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasta Radmanovic prima platu od Bosne i Hercegovine?
Dan kad se BIH uredi po volji sva tri naroda,da legitimni predstavnici svihNaroda (sto sad nije slucaj np. Komsic).Sto znaci 3 fed.subjekta,za svakog po jedan,napravit neophodne institucije pomocu kojih ce BIH kao drzava imati ovlasti neophodne za funkcionalnost. Sve dok se legitimno izabrane politicare 2 Naroda naziva fasistima i to iz dana u dan. Komsica kojeg najmanje90% PONAVLJAM 90%Hrvata nije biralo sve dotad smo u glibu u kom samo vise tonemo. Dogovor i ravnopravnost svih naroda po uzoru na Svicarski model(vec dokazano funkcionalan)i tad bih svi BIH OSJECALI KAO SVOJU DRZAVU.. Na dan potpisivanja tog sporazuma potpisati i dan drzavnosti. Tad se necemo morati ubjedjivati kad je a kad nije.Sa idejomo o unitarizmu i namecanjima jednih te istih vizija, drugima i trecima necemo nigdje stici.
Jojjj Komsic je super, pogledajte: http://www.youtube.com/watch?v=MGuSK2hVukA
do 1943, partizani : 90% srbi i crnogorci 9% hrvati 1% muslimani u Bosni jos vise, oko 98 % srba kako sada da muslimani slave partizane a srbi ne ???
ovo je jos jedan bosanski paradoks, muslimani slave zasjedanje od prije pedesetak godina na kome su iskljucivo vjecnici bili srbi uz par muslimana i hrvata koje su mogli naci okolo... a srbi ga bojkotuju..
@Ja, ma nije ni sve u istoriji kako ti navodis. Malo ti navodis vodu na svoj mlin, ali to nije toliko ni bitno. Mozes ti pricati koliko hoces o Obilicu, Kardjordju, ovom, onom, jezik vaki, jezik naki, vi niste, vas nema, mi smo, nas je uvijek bilo.... ma nije ni tebe ni mene bilo dok se nismo rodoli. I sutra ce ti, jarane, doci kriminalac, takodje sljedbenik lika i djela nekog Obilica ili koga jos, sa krstinom do pupka i ukokace te na sred ulice za sto maraka. I sta? sta ti onda vrijedi i istorija i RS i BiH i Obilic i sve moguce? Pusti ti te furke. Gledaj ti kako ces naci nekoga pa makar to bio i \"b.lija\" skim ce saradjivati da koju marku zaradis. Sve ostalo je suplja prica. A drzava nam treba da nam kakvog puta napravi, da nam bude servis da suradjujemo i pare valjamo, a ne da bilo koga zaj.bava. Pa ti sad vidi kako ces. : )
Vlax, pa taj Izetbegovic je dobio mozda 20-30% Bosnjackih glasova i to prevashodno zbog toga sto vazda iz RS-a dolazi neka negativa, neke izjave koje veze nemaju sa dobrotom po bilo koga. Pusti ti to. Zagledaj se ti malo u naseg Komsica kako je fin, pa kad i tebi bude fin garantujem ti da tog Izetbegovica nece biti tu kraj njega. : )
baš zanimljivo kako se u BiH oni koji ruše državu (sejdo komšić i izetbegović junior) predstavljaju kao najveći spasitelji države i antifašisti a na terenu rade sve da jedan narod nestane sa svojih ognjišta dok drugom narodu zele sve najgore odn ono sve suprotno od pomirenja i mira u BiH. Vi ćete svoju muslimansku državu dobiti onda kada se RS odvoji a Hrvati u BiH nestanu sa svojih ognjišta odn. nećete je dobiti NIKAD. A onoj većini normalnih Hrvata, Srba i Bošnjaka kojima je najveća briga kako preživiti misec želin sretan Dan državnosti.
Pa ti se moras pomiriti sa cinjenicom da nisu svi Srbi kao ti. Nisu svi clanovi tvoje familije kao ti, a kamoli neko koga nikad nisi sreo u zivotu. Ima Srba koji dozivljavaju BiH kao svoju drzavu. I ako ti mislis da je to izdaja, dozivljavati drzavu u kojoj zivis kao svoju domovinu, onda nije greska do njega nego do tebe. Eto, odi ti u Beograd i neka ti neko kaze da ne dozivljava Srbiju kao svoju domovinu. Ti bi za njega mislio da nije normalan. Uglavnom, smiri se covjece. Nisi ugrozen ako ti se tako govori da jesi. Niko nece nista tvoje. A ni RS. Eto ti ga, stisni ga i uzivaj. Ali ne smetaj drugima sto cestitaju jedni drugima Dan drzavnosti svoje domovine cija se zastava vijori na East Riveru. Ili ti ne mozes trpi da se sam jedes i sjebajes pa bi da se i drugi nesto sjebavaju zajedno sa tobom. Ako je tako, reci brate pa da ti pomognemo nekako, savjetom, podrskom, toplom rijeci....
Lepo od tebe, a neznam koji mi je mozda PTSP! Ali pre svega ja samo ne mogu da se pomirim sa tim da neko kra.de nasu istoriju i izvrce sve i oce nas da pokaze da la.zemo. I u pravu si i onako ce se sve desiti samo od sebe tako i osamostaljenje Republike Srpske od drzave u kojoj bol.estno mr.ze Srbe glume multi kulti i nadaju se po.kolju i progonu Srba. RS NECE I NE ZELI DA BUDE DEO TAKVE PATOLOSKO BOL.ESTNE I LA.ZIVE ZAJEDNICE! jbt ziv mi bio i zdrav ,pozdrav FREE REPUBLIKA SRPSKA
DA DA JESTE ZATO BRISE ISTINU NEPOGODNU ZA BA.LIJE ILI JE JOS JEDNA ONA IZD.AJICA VLASTITOG NARODA KOJI GLUMI VELIKOG DEMOKRATU FUUUJ OJJJJ TURRRCIIIIII
Zasto si ti inace tako nabijen negativnom energijom? Opusti se covjece. Ne sekiraj se. Ne dozvoli da te te tvoje frustracije tako lome i prave ti negativu od zivota. Niko tebi nece nista nazao uciniti u drzavi u kojoj zivis. A ako se bas ne mozes pomiriti sa tim da zivis u BiH, onda rijesavaj to nekako da te ne rastura tako zestoko. Ili se pomiri s tim ili mijenjaj drzavu za onu u kojoj zelis zivjeti. Ja ne znam sta bih ti drugo dobronamjerno rekao. : )
Admin ti je pripadnik Srpskog korpusa u BiH, papak. : )
ADMINE NAP.USI SE KUR.CINE TURCINEEE
@Ja, ceo svet vas bombardovao bre. Razvalili su vas kao staru kantu, bre. Vasim herojima se sudi za genocid u Haag-u, bre. Niko vam ne veruje, bre. Mislite da svet ne zna ko ste i sta ste? Pa vezali ste Evropljane za stubove, bre. Pocinili ste genocid i etnicko ciscenje u srcu Evrope, bre, u 20-tom veku , bre. Ljudi po svetu okrecu glavu od vas kad kazete ko ste , bre. Naravno, pod ovim \"vi\" se podrzaumjevaju zagovaraci projekta velike Srbije koji su rasturili bivsu Jugu i nanijeli zlo drugima, a sebe zavadili sa cijelim svijetom. Svaka cast svakom Srbijancu ili Srbinu koji ne stoji iza nabrojanih nedjela. Svim Bosancima i Hercegovcima cestitam Dan drzavnosti Bosne i Hercegovine.
e moj zeljko i ti se sa svakim druzis...