Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posjete šehidima,mezarjima,Sarajmahalama, a svim narodima čestitke za Hercegovinu i Bosnu svih.. Čudnovata multietničnost..
Ista kakva bi bila i kad bi se BiH unitarizovala, pod izgovorom suzivota i drzave za gradjane. Znaju Bosnjaci sta bi bili sposobni da urade kao najbrojniji narod. A mi smo tri dijametralno suprotne strane i stavovi da bi se napravila drzava koja bi svima odgovarala. Odgovarala bi samo Bosnjacima, zato je toliko i zele kao unitaru, da vecinom poklope one koji nisu istomisljenici.
e ba, oni slave praznik države koju su ONI UNIŠTILI ! a Mickey, oni to operu onom njihovom "SANU je staj'o iza Juge, projekat Velike Srbije"... + evo danas se vidi, isplivava ta njihova politika, sad su sve eks "srbe" i "hrvate" stavili pod Bošnjački pravoslavac-katolik, a kad ih pitaš "HTJELI SU JUGOSLAVIJU U BOSNI SA SVA 3 NARODA!", a evo im Juge, još ovaj gore što napisa, bilo je i Srba koji su poginuli u ono vrijeme i Hrvata pod zastavom ARBiH, a za njih sve šehidi.
E moj Bakire, sve više je onih koji bi rado da pobjegnu iz BiH zbog tebe i tebi sličnih, kojih je također sve više. Toliko o ljubavi, idi palamudi istomišljenicima!
Zna se ko nikad neće pobjeći od Bakira, "njegov narod zna, to su kojima je obezbijedio
ONE KATEGORIJE kojima je obezbijedio solidna primanja, i radna mjesta i sve moguće privilegije u svim institucijama. Sve se vodi politikom "muslimana"
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
DRZAVA BOSNA I HERCEGOVINA JE: MUSLIMANSKA,HRVATSKA,I SRPSKA...
To je ono sto je danas upravo proslavljeno. Proslavljeno je sto je receno da BiH nije ni bosnjacka ni bosanska.
Mickey 10 @ Nego i MUSLIMANSKA,HRVATSKA,I SRPSKA...
dav najveca konja u BiH!
Bakire svaka ti cast, puna podrska tebi kao presjedniku, ne obaziri se na ove miseve jer ti zavide.
tko o čemu ova stoka komšić o multietničosti i moralu
Ja volim Bosnu a 25. Novembar mi nista ne znaci!
Hahaha lakrdije,posjecuju se mezarja ,sehidi,a ovamo multieticnost.Klasicno bosnjacko licemjerje.Mrs *** vam mater obojci!
Ima smisla to sto negodujes. Zna se da su partizani i cetnici bili saveznici i da nije nepoznato da su i partizani zive palili bosnjacke civile u toku 2. svj. rata! Srbin je uglavnom isti ***nar bio u partizaima ili cetnicima, din dusmanin!
Tako je.Ako je turcin krvav do lakata ,poturica mora biti do ramena..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A pošto vas dvojica ne volite BiH nego samo pare, onda i za vas ovaj dan nije bitan. Da je volite učinili bi nešto da bude bolje u ovoj državi.
Hvala ti domovino sto mi svaki dan uskracujes osnovna ljudska prava, poskupljujes skolarinu, smanjujes platu, hvala ti sto nam na grbacu navaljujes novih 6 milijardi kredita koji ces potrositi na nove automobile za svoje uhljebljene sluzbenike, hvala ti sto zaboravljas ljude koji su dali zivote da bi ti danas postojala, neka si nam ziva i zdrava !!
Anketa za higijenske uslove u javnom prijevozu molim vas popunite da nam sutra bude bolje.. hvala..link u nastavku: https://docs.google.com/forms/d/19Op04MutS4U-4clVVDwSLUp8_lWa0EQErxiuem5okqA/viewform
Podrumas o patriotizmu.... koja ironija
Da vas tito vidi moro bi napravit otok državu, goli bi bio premalen Boli titu ona stvar stigla jovanka
Ustanci protiv fašizma u BiH dešavali su se samo u onim mjestima sa većinskim srpskim narodom. Ne postoji niti jedan ustanak protiv fašizma u nekom mjestu gdje su u većini bili hrvati ili muslimani, jer su se hrvati priključivali masovno ustašama, a muslimani, jedan dio njih ustašama, dok je drugi veći dio kalkulisao jedno vrijeme, a onda kada su vidjeli da će anti fašisti pobjediti, tada su se masovno počeli priključivati tom pokretu.Zbog samih ovih činjenica Mrkonjić grad, kao većinski Srpski grad i bezbjedan grad je odabran kao sigurno mjesto za zasjedanje ZAVNOBIH-a Zaključak: Na antifašistički pokret u BiH isključivo pravo mogu da raspolažu samo Srbi, i mali dio časnih muslimana, čiji se potomci danas gnušaju kada vide ko se ponosi tim pokretom, počev od sina dokazanog fašiste alije izmetbegovića, pa dalje da ne nabrajam....
Hahahahhaha,dobar ovaj Komsic,pravi Hrvat,polaze vjence na sehidsko groblje,hahahahaha,pa kako ga samo nije sramota,obraz djon,i vi Bosnjaci naravno oni posteni shvatate sta bi se dogadjalo da nije konstitutivnosti,da nam vi birate predstavnike koji ce klanjati,hahahahahah.Ovo je zaista zemlja apsurda.
I onda Srbi ludi kad brane RS, ma ne nego treba unitarizovati BiH pa da dobre Bosnje biraju ili sva tri predstavnika ili jednog koji ce biti samo njima pristrasan. A poenta je "drzava za gradjane". Neka hvala :)
Ovaj Komsic se nesto lakta,a svi ga se odrekli....
MARS LOPOVI vi i Bosna fol vi patriote i vodute ovu drzavu