Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Definitivno ih protjerati !! Za sta nam sluzi vojska ?? Policija ?? Ili cekaju da narod uzme stvar u svoje ruke ???
Jeste je upitali zasto ne prihvate migrante? Pavijani nacionalisticki poltronski jedni
Uz dobru kapljicu priča Željko i švedski
...Jasmin Mulahusić, jedan od najpoznatijih SDA botova na društvenim mrežama, nije samo obični jurišnik ove stranke koji kidiše na političke oponente režima...U detaljnom dokumentu, punom imena terorista i podataka o njihovom kretanju i aktivnostima, na 13. stranici navodi se ime Ahmed Zaoui - alias Abou Houdeifa, rođen 7. decembra 1960. u ElIdrissia/Djelfa, Alžir, sin Lakhdara Zaouija i Amine Tahar.
...Da postoji očita povezanosti botova i stranačkih vojnika na društvenim mrežama s određenim obavještajnim i paraobavještanim strukturama koje kontrolira vlast, tačnije SDA.(ELENA CAUSESKU)
Komsic takodje ima svoje maslo u organizovanoj mafiji! OVO nije ni drzava, a Federaciju je CDA klan preuzeo davno!!OVO JE CAUSESKU TVOREVINA i kao takvu je trebamo gledati!3000 osoba je KRITICNA MASA!Kada krene jedna kolona pridruzice nam se svi! Ocekujemo podrsku i iz RS-a!Nakon Poljina ide se u Mostar, pa u Banja Luku.(Ne diramo nista nacionalno, samo KRIMIRAD!) Srecko-Poljine 2021!
Pozivamo sve stranke koje participiraju u vlasti, da otvore oci na mogucnost ukidanja/hapsenja CDA mafijasa, nakon Poljina! Srecko-Poljine 2021
Komšić DA,al sta ce ovaj Robot pricat.Jesu li mu napisali unaprijed govor?
Nek se samo vrti a mrtvima laka i mehka zemlja bila 🤭💀 pozdrav od majmuna sa jahorine