Komentari (314)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece Dodik protiv svojih Hrvata.
I onda se Bosnje cude zasto su se Dodik i Covic udruzili..
@Nihilistick1Pristup1 Pametan...Hrvati da su ljudi ne bi mu ovo zaboravili ali nema veze.Ako mu ko glave dodje to ce bii hrvati.Smijem se sada kladiti po 500KM
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodik gradi autoputevei i spaja se sa Hrvatskim,upravo danas potpisana sa HR gradnja mosta na Gradiaški,pa nije on sa kruške pao da sad sluša ljubomornu SDA i podnosi nekakve tužbe i zabranjuje gradnju koju je i EU blagoslovio
Čovićev pajdo. Biznis je biznis. Vole se njih dvojica.
Da tragedija bude veca: danas napokon potpisan ugovor o gradnji mosta kod Gradiske. Bosnjo pokuso bit pametan.
Ovo ko da je 2:1 za Dodika a ne obrnuto. Sta god Dodik kaze tako ide, sta god Dzaferovic i Komsic kazu nista. Dodik je diktator i kontrolise sve institucije, uskoro i OSA i onda ce pasti i OSBIH, onda ce slijedit pokolj vecine u roku 10 dana
Na ovo ni TLN nebi mogla nadoći... Hrvat hoće spor protiv Hrvatske a srbin mu Neda... Ukradena.
😂😂😂
Čovječe, Dodick brani Hrvatsku???!!! Sve je otišlo u p.m.
Dodik jedini vodi suverenističku politiku u BiH. Bośnje sa 2 predsjenika i dalje sluge Erdogana i Najdraže Ambasade
Pokatoliceni srbi u ekstazi.
Stari barba,moreplovac Šefik.
Neka mostova. Mostovi spajaju ljude.
Mile u sridu, ostala dva glupana ne mogu zabranit gradnju drvenog mostica kod Johovca
Bravo predsjednice nas, istinski clanu predsjednistva iz reda srpskog i hrvatskog naroda. Bez obzira na proslost a glefajuci buducnost, hrvatski narod ti je zahvalan i valjda ce imati prilike da ti se oduzi.
Nacionalni je interes samo da se BiH ukopa. Sto gore BiH,tako ce biti bolje Srbima i Hrvatima. Takvo im je razmisljanje, mamu vam nenormalnu.
Ksd most bude zavrsen, poslati komandose da ga miniraju
Ma ja, hajde bacite u vjetar jos koju stotinu hiljada iz budzeta. Ne sumnjam da ce to dobiti advokatske kuce vama dobro poznate.
Vitalni interes su za BiH dobrosusjedski odnosi sa Hrvatskom i EU, a ovaj Komšić i SDA nas drže na balkanu i dedaju nam naprijed. A Dodik ionako ne želi u EU dok Srbije ne kaže kako dalje. Ovdje kao pokazuje javnosti spašava hrvatski most. Pa neka prođe tužba da vidimo kako će proći. Ionako ju je Komšić svojim biračima najavio ali i sam nezna kako da spriječi da se napravi most. Kad EU daje nekom novce za život onda se ne rade tužbe zemlji koju EU želi vidjeti u Šengenu.