Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajem 100 duluma zemlje u Posavini da NATO napravi nuklearnu raketnu bazu
Tako je,podanicki poturicki duh treba da zivi,alal vera,lojavi...
To velika podrska i od mene Hvala ti
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Povecajte vi plate vojsci, pusti suplju pricu
Ako im Vučić dozvoli ići će, Sa strahom će doći 🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Jadne 'bosnje" se nasladjuju sa 4 kamiona (bukvalno 2 kuhinje i 2 prazna slepera) americke vojske koja je prosla kroz Banja Luku:))) Bosnom i Hercegovinom vijekovima prolazile strane vojske pa ni ova americka sto bi bila iznimka?! Mi Srbi smo im svima predsobom ledja vidili, dok su "merhametlije" nosale sve i jednu okupatorsku uniformu.
umirem od smijeha kad vidim ovu dvojicu i to u odorama, đe si ti to ratovo zlatni ljiljane
Sejdo komanduje, šalje ih prvo na Igman po led za Whisky, pa onda šalje Asima i diverzantski vod u Neum da završe most, pa na Savu, inzinjerija da postavi cijevi, pa na Drinu, struju uvodi Sejdo... Sejdo od kad je Merkeli poslao anti-hinjaluk non-paper preokret napravio, ko Tito kad je most srušio.
sarajlice pucaju minuse ali ljudi tako je možeš pucat minuse koliko hoćeš
na Balkanu ne postoji ni jedan suveren i slobodarski narod osim Srpskog. Svi ste neciji poltroni, piuni, sluge i ulizice. Dijelite se na marionetske vlade(slovenja, hrvatska, c.gora.....) i na protektorate(BiH, makedonija ,...) Bila bi bruka staviti Srbju u vase drustvo slugana koj nikada u svojim istorijama niste ni pokusaja imali da sami sebe oslobodite ili samostalno drzave napravite. Tvorevine ste okupatorskih interesa
...a inace tacno trebate TOLIKO ovom stranom okupatoru koliko ste trebali svim bivsim. Da vas naouruza, s vama popuni svoje redove koje ce poslati ka Istoku da bi VI ginuli umjesto njh,..'biolosk dronovi nasi mali"...Sta mislite,..da ce trenirati s vama da VAS stite od "zlih Srba":)))))
jednom sluga, vazda sluga
vazda rado strane uniforme nosali,...pa sto bi i danas iznimka bila,....cak i vjeru svog okupatora primli
Pozdrav domovini!
Doci ce laktaski negator genocida i to u vojnoj uniformi. Seosla varalica ce da eksplodira od muke kao sto su nato bombe po Srbiji.
na kojoj strani ce dzaferbeg biti, i hoce li biti zamotan
ja nerazumjem sta ova vlah...dija nerazumje,mi smo u nasoj BiH i na Manjaci to je nase,vi ste u Bosni dovedeni kao nase bivse sluge tj. kmetovi i sad zelite da ocjepite neki dio teritorije da bih je pripojili serbistanu odakle ste naseljavani.da vlasss....cad nema nista sa drzavom BiH je dokaz da su mjenjalil sva imana gradova u Bosni sa perfiksom Bosanski,naprimjer Bosanski Novi ,Bosanski Samac ,Bosanska Kostajnica itd.,to vam je dokaz da niste autohotan narod nase BiH!!!!!!!!!!!!
bitno je da ste vi begovi, jebeš kmetove, e neće da može
Na Manjači se pravi NATO baza. Odlična vijest. Da konačno zaživi ovaj izuzetno zaostali dio Države Bosne i Hercegovine
Da li se meni čini, ili članak nije odgovorio na pitanja iz naslova?
Haha cvrce male serbe dodo ih prodao natou
Dodik dolazi sa 30000 dobrovoljaca da pohaspi sve redom. 100% provjeren info!
@gooUser1621373710 Dodik je populista i primitivac, ali nije glup. A ti si samo glup.
Ne znam šta je gore; vojska koji je najveći parazit u državi ili ova trojica.