Komentari (338)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SBB treba da nestane sa ovih prostora kao najopasnija kolera
Danas je petak trinaesti, slučajnost?
Ti za sljedeće izbore slobodno možeš ugasiti stranku
Zekljo ‘d ubleha
''zlatni muljan '' - ŽK ...hahahaaha.. naravno ''Bakirovo maslo'' ni u ovome nije ''za Ramazana''. Al' sve dolazi na svoje ,lagano ali dolazi. Prvorođeni-prijestolonasljednik od milja ''Moj babo je , moj Babo je..'' koji baulja na valovima ''velike intelektualne baštine'' MM, uništava biće Bosne (BiH), Bošnjake i Bosnu gura u ''srednji vijek'', suprostavlja Bošnjake i unosi smutnju među njih ali to je opus ''riđobra-ga-DOG''.
PALA VLADA IZDAJE I SRAMA! Pala je petokolonaška vlada ali ostale su teške posljedice, ostao je silan osjećaj srama i poniženja koji nas je pratio ovu dugu, predugu godinu. Pala je vlada koja je izjednačavala agresora i žrtvu, pala je vlada koja je otvoreno negirala genocid u Srebrenici, pala je vlada kojoj je smetao bosanski jezik, pala je vlada čiji se premijer nije udostojio otići na Kovace
Crknite, puknite bagro forumska, ali BiH ide krupnim koracima naprijed.
Komšiču opet ću glasat za tebe...
Kako vas nije sramota uzimat u usta ime rahmetli Alije u negativnom kontekstu. Zna se šta bi bilo da nije bilo Alije.
Pisate uz vjetar psi laju karavani prolaze SDP nisu Zeljki ni do koljena opet ce bit precjednik kolko god lajali hahaha
Stvara se dojam da je Komsic izdao Niksica i takozvani bh blok. Istina je suprotna, da su Niksic i bh blok izdali Komsica i svoje glasace tako sto se uhvatili Sarajeva a izdali BIH jer nece u vlast tamo gdje treba da se brani drzava. Da su Niksic i bh blok usli u vlast na drzavnom i federalnom nivou danas nebi Komsic bio sa SDA! SDA bi cak bila u opoziciju na svim nivoima! Tako da se zna, izdajnik je Niksic a ne Komsic, jer je Niksic odabrao vjecnu opoziciju i udobne fotelje.
Av av, avav..... grrrr, av av
Iko se je i sestorka bavila kadroviranjima i uhljebljavanjima kao Zarfe Dupovac i drugih i dodjelama donacija ali posto je sa Komsom stvar nejasna koja poziva na sumnju da ga je Scepo navuko da mu srusi stranku Komsi bi sugeriso Cuvaj se Scepe gori je od Bakira stotinu puta
Samo naprijed komadante,rijesi se ovih gayeva
Sad konakovic prica da je Fahro mafija.A pusio mu samo tako.Sjecate se kako mu kaze: gospodine predsjednice😂😂😉