Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu se oni obrukali. Dodik ide samo na jedno. Što je sukob žešći onda se sukobljeni moraju držati što dalje jedan od drugog. I to je sve. A zbog Komšića svi u vjeću sigurnosti vide problem sa Hrvatima, jer ga oni nisu birali... Šta misli Komšić da sad dolazi? Rušenje RSa? Ukidanje doma naroda? Koji amateri...
Opet se javlja populista i ziceraš kojeg samo glupani podržavaju. Predsjednik “Obale Lozovače”
Stvarno me tjeraš da opet glasam za tebe
Drmni jednu,smiri se.
Kako Dodikovo potrckalo Sejdo Draganče
Lokator Sejdo - putuj flajko flajava
Ma sramota, kritikovali Incka, mog jarana, takvu ljudsku gromadu, on jedini radi manje od mene, a ima puno više para.
Ma šta te briga što te niko ne sluša, što te niko ne zove, što nikoga ne pretstavljaš. Još bolje. Opališ 2,3 šuplje svaki mjesec, ponoviš ono što je Bakir rekao, digneš ruku kad i Džageraga i svakog mejseca 8000 u padže. Najpametniji političar u BiH.
To ljiljane jebi fašistićka govna ,doživotni predsjednik.
Cirkus Kolumbija...sta ce nam onda Predsjednistvo ako imamo 'glasove' naroda? Sretan nam dan ove prelijepe nam domovine ❤️
Dodik je puko, a Covic ide njegovim stopama.
Tebi Željko izgleda žao što su se obrukali.Mani se tih izjava,uradi nešto konkretno Evo ti prijedlog.Urgiraj kod međunarodnih financijskih institucija da oni koji djeluju anticivilizacijski ne dobiju ni marke pomoći ni kredita.
Dežurni demagog.
Dva magarca, sta drugo ocekivati
Podera ih Bakir ko zveke,hahaha.Majstor igre je samo jedan-Bake 💚💚💚
Haj ti sa Milavicom,Dzonlagicem i ostalim ublehasima varalico lazne ljevice !