Komentari (333)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšićevi glasovi "povališe" - Čovića / Radončića i Bećirevića - tri "muhe" jednim udarcem ...
@xxJamesuDinxx Čović je na vlasti. I ostaće. Komšić nije. I neće.
@xxJamesuDinxx Što,bre?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Željun je ćumur koks najgore vrste. Dobar za kafansko ćumuranje na FaceTv. Šanerska verzija Zlaje. O vlastitoj partiji nadmeno priča u drugom licu množine. Svaka njegova rečenica je konfliktna, sujetna i ne vodi nigdje. Prošla dva mandata su ništa kakvo ćumuranje tek sljeduje.
Ono kad ni kriv ni duzan postanes predsjednik! A onda se naložiš da si bitan :)
Jado jadni Unistio si ljevicu zbog svog licnog interesa A ljevica je mogla imati i bosnjackog i hrvatskig clana predsjednistva Al jok Samo si ti bitan Kurtonu probuseni
ibraga11 - Ljevicu su uništili Zlojo sa njegovom bandom! Nikšić samo nastavio!
E moj Željko, ne vidiš kapacitet u strankama ljevice u federaciji i u kantonu, ali vidiš hajra na državnom nivou. Jadu! Sram me što smo išli zajedno u gimnaziju.
Jučer gledam na tramvajskoj stanici čovjeka sa vidom ''sokola''. Ugleda dole između šina maljušnu mandarinu. Hitro se sagnu , uze je u ruku malo je protrlja i gleda da nije možda oštečena, hitro je stavi u džep svoje jakne. Nas pedesetak sve to vidi ali svako gleda na svoju stranu i optužuje onoga drugoga da je kriv za stanje naš drage Bosne ( BiH ).
nova drustvena igra u prodaji: Covicu ne ljuti se!
Od njega nista ,nismo mogli izabrat goru facu ,sreca pa je predsjesnik predsjednistva nema nekih ovlasti
Ne traba Komsicu da proziva hrv i srb, nek bude gospodin ko i do sad , kosovo ovo ono , tuzbe ovo ono , nije to nasa rabota !
@pozicionar Dobi li Tadić po prstima?
sve te prijetnje nemaju nikakvu svrhu sem za dizanje nacionalnih tenzija i pridobivanja svog glasackog tijela. to je čisti populizam. ne brani se tako nacionalni interes. zna se koji se alati koriste da hi se doslo do zeljenog rezultata.
Sinoc na njem televiziji sa protesta u Mostaru momak u majici "He is not my president" na tecnom njemackom objasni u cemu je stvar!Bas lijep skup da Sejdo zna gdje mu je granica
Mogao bi Komsicu malo se pozabavit gradjanima BiH i kako da ljudi bolje zive a ne zakuhavat sa Srbijom i Hrvatskom. Hrvatska je EU. Sta ce bit kad i Srbija prije ili kasnije bude EU? Onda ces utvrdjivat granice sa Briselom? Bolje da BiH hvata zadnji voz za ulazak u EU, ili ce sami gradjani do zadnjeg se odselit u EU.
ne seri
Živio drug Željko!!!
kamo srece da je i becirevic sa njim u predsjednistvu mi bi do 2020 bili i u nato i u eu a ne onaj sto ce stalno dodiku davat vadionu jer navodni ima ruznu ratnu proslost
@FerdinandHafizovic Ma ko to nama veli, garant pripadnik jednog od ova dva dična naroda: naroda koji je počinio genocida ili naroda u čije ime je počinjen UZP. Koji si ti?
Kad će glupi Bošnjaci shvatiti da je predsjedništvo BiH qurtcheva sviranija i da su prave poluge vlasti parlamenti FBiH i RS
@Roentgen79 predsjednistvo mora budzet potpisat tu je kvaka
@heatovac.heatovski Šta ako ne potpiše?
Kralj Dodik u prvom dulu poderao baliju Komšića. Svaka čast
Yebo ti kralj mamu
Pa nije lud da ide sa propalim komunjarama SDP om sta su mu sve radili