Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paddy Ashdown se u grobu prevrce.
Trojka je najodgovornija da izađe sa jasnom strategijom djelovanja protiv ovoga što se danas vijeća u NSRS-u! Ne zanimaju nas nikakve spin bombe vezane za lightshow na Vijećnici! Radite svoj posao, zaustavljajte Dodika! A možda ima još žaba da se proguta i sklekova da se uradi?
Kada bi u Ustavnom sudu bili Dodikovi ljudi koji bi imali vecinu to bi tek tada znacilo raspad drzave. Ko bi od sudija smio da odbije Dodikov nalog? Ovo je takvo nasilje nad pravom, poretkom. Samo zatvor ovog razbijaca moze znaciti pobjedu drzave nad bahatim pojedincem
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ima li gdje onog Dodikovog turiste Šmidta ? Izlazi li iz rupe ? Nema muda da radi svoj posao.
Treba masovno izaci pred OHR i zahtjevati da se Dodik smijeni ili da poniste ovaj zakon.
Trojka je najodgovornija da izađe sa jasnom strategijom djelovanja protiv ovoga što se danas vijeća u NSRS-u! Ne zanimaju nas nikakve spin bombe vezane za lightshow na Vijećnici! Radite svoj posao, zaustavljajte Dodika! A možda ima još žaba da se proguta i sklekova da se uradi?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Za pocetak Banja Luka i istocno od iste ce biti oslobodjeno za dva dana! Ostatak okupirane Bosne oslobadja se za narednih 2-3 sedmice. Za katolike bi bolje bilo da ne izdaju maticu Bosnu i po drugi put! Sljedeci put nema oprostaja!!!
Komso, svaka cast.
Ti si kupio poene o građanskoj bih , šta bi a toliko si obećao.
Super, saberite se svi zajedno: ti Komsicu, Becirevic, Bakir, Lendo, reis, Dodik i njegova hanuma Cvijanovicka, Covic, Trojka i ostali koje nisam nabrojao. Potom se porokajte ili, posto to necete uraditi od*eb*ite vise u tri pm, i vi i FBiH, i RS i Brcko Distrikt i BiH. Nas pustite da disemo vec jednom. Zagadjujete zrak i lijepite se kao krpelji.
Samo sam navratio da yebbem mater onam poganom šefu OHR-a koji nema mooda ni koliko dva lješnika!
Sve isto,Bosnjaci prvo razjediinjeni uz pomoc medunarodne zajednice, zatim zbunjeni cekaju da im ta međunarodna zajednica sacuva drzavu, Bože ti sačuvaj!
E da je ovaj legitiman mogao bi možda nešto i da napravi ovako samo ništa
De idi kod Senada i govori ne moze to tako, pa ne moze to tako, neće to moći tako...
Motaj kablove
Ko je smoto , smoto !
Neko je ovom džilkošu iz Laktaša dao vjezar u ledjja, treba neko od politicara ili advokata odmah sutra Tuzilastvu BiH poslati prijavu protiv njega za rušenje ustavnog poretka BiH.
Nikada nismo ni pomislili da Ti ZELJKO SRCANI PATRIOTA OPET NEBIH BIO NA PRVIM LINIJAMA. SAMO OSTRO I NEMA ZAUSTAVLJANJA. DOSTA JE DODIKOVOG TERORA!
Kako je narod nasjeo na ovu trojku. Samo bosnjaci biraju neke tamo trece stranke a ovi neprijatelji Bosne i Hercegovine uvjek za Dodika i Covica pa makar im uzeli zadnji komad kruha iz usta.
Bskir nas je uveo u sve ovo, shvacas? Nista trojka, petorka, desetorka, niko nas spasiti ne moze
Nesto se usutio Niksicu ceka d’à mu poglavnik Covic d’à rjec jer bez ustase nista ne smije,d’Oslo je Vreme d’à se napokon obracunamo sa d’opacimétrie izdajnicima i fasistima
Bravo ljiljane nas zlatni. Trebas napravit intervju sa velikim Americkim medijima i novinama i reci sta se desava i kakvu ulogu su imali Murphy, Escobar, Palmer
Bude li rata ,a kako je krenulo biće,RS i Dodik će nas pregaziti za 24 sata .Ima vojsku,Vučić ce mu dati svoju ,a ne sumnjam da mu i Putin neće pomoći.Izbrisaće nas sa lica zemlje.Nasi politicari samo šute.Lako je njima.Ispaliće se odma negde i narod ostaviti da gine.
To sto napisa je golema glupost