Komentari (292)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE zamjeri mu, on je odrastao gdje je poskok unitaran
@TangoNaBjelavama: 500 godina karinđanja, pa ti vidi ko je turski potomak :)))) Kroz pogane vene vaše anadolska krv teče. Kao što reče Erdogan neki dan, mi smo sa Srbijom krvno vezani, hahahahahahaha. A pizdousti Vučko ni mukajet :)))
@ađustin prvo treba da se poskok skine sa vasih baka da bi mogao preci na druge.......
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nešto mi je bolesno u ovoj Komšićevoj gorljivoj želji da se opet preko bošnjaka nametne Hrvatima kao njihov predstavnik, mada se izjasnio javno kao Bosanac, pa i nema nikakve veze sa hrvatima. Po tome ništa ne sprjećava ni nekog bošnjaka da se kandidira za hrvatskog člana Predsjedništva ako već idemo da ih zahebemo.
Za komšića
Komšiću prepametan si,čuvaj se da te ne ukradu vanzemaljci!!!
Ali zato iz skutorske podlosti bi trebao dobit 5.jer on je pravo olicenje skutora iz vukojebine zvane Ljuti Dolac!!Odovarat ces razbojnice kat tad za iskoristavanje zarobljenika tokom rata i UZP agresije na BiH i moj Mostar!!!
UZP-ovac Covic nek pokusa izvuci nesto preko Dojclanda , Bosnjaci slusaju Ameriku koja je jasno rekla da sa teroristima nema pregovora😁
Komšić budala bio i ostao!
Blago nama sa ovakvim političarima...Komšić je obična budala koja ne vidi gdje ovakvo ponašanje vodi
Evo komso strucnjak i iz islama :)
Ali barem 3:cu iz skutorlooka
Željka Komšića u Predsjedništvo Bosne i Hecegovine!
Ja i ne ćitam bilo što o ćoviću,isuviše mi smrdi da trošim rijeme
Vidi se da mnogo ne "ćitaš" ni o "ćoviću"ni bilo čemu,samo ti kvalitetno troši "rijeme".
Komšić prepametan si,čuvaj se da te ne ukradu vanzemaljci!!
Što zeki vire uši kada se sakrije??? Nije se dobro sakrio!!! Eto.
Samo da se Slavo Kukic hoce kandidirat u predsjednistvo. E to bi im zacepilo usta.Bas da vidim hocel mu rec da nije hrvat ...a covjek je za Bih 100%
Ha,ha,ha,ha,...........Pa zar treba i kome dokazivati da je Čović, odnosno "promicatelj", polupismena budala?
Komsic je neprijatelj Hrvata. zato sto dalje od njega. od Sejde..to je prevarant i bosnjacki predstavnik
Zato cemo mi bosnjaci opet glasati za Komsica da opet bude predsjednik iz reda hrvatskog naroda 😁
@DzaferB Jarane to samo iz kaprica, ali po meni Željko bi bio teži mentalni slućaj da ide i treći put na račun bošnjačkih glasova da zahebe hrvate.Mislim da bi više zezno Bošnjake nego Hrvate jer svijetu bi tada bilo jasno da ipak idemo na unitarnu islamsku BiH i vrlo brzo bi uslijedile posljedice, pogotovo što nismo promijenuli izborni zakon u skladu sa odlukom najviših sudova u BiH, što bi se sigurno povezalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)