Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšiću svi mi znamo da Didik priča onako....reci nam bolan Komšiću: kad ćemo u Europu, kad otvaraš kakvu fabriku, kad...kad...?
Ti i takvi kao ti svakako ne bi kupovali proizvode te fabrike. Kao i sad što kupujete baru janu ili karlovačko ili smeče iz konzuma a pljujete Bingo
Otvara rakijski kazan jos malo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BiH se raspada na proste faktore, a Bošnje još uvijek svršavaju na ovog hajvana..Dobro vam je "ljiljan" ojačao BIH
GrabovaDraga Bujrum bujrum kaurinne. Mi ne bježimk ni od tog prijedloga. Svaki raspad se krvlju plaća pa Bujrum. Mahsuz Selam od Abdullaha.
GrabovaDraga,samo takva ghovna pohrvaćena i posrbljena mogu nestati,sve ti yeb.m živo i mrtvo pašče dušmansko.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koliko smo mi Bosnjaci napredniji i inteligentiji od ovih jadni srba. Koja je to fukara od milet
mozda dodik namjerno pokusav da unisti rs da bosna bude bosna citava i da se ukinu entiteti. jer mrni je tesko shvatiti da je neko ovoliko lud, vise mi baca da on ovo radi iz alternativnih motiva
Mene zanima u slučaju disolucije ,da li bi Hrvati branili BiH?!
Genocid, dzihad i sadaka. To su "znoj, krv i suze" u politickom Sarajevu.
A ti se Sejdo zabrinuo za repbliku srpsku? 🤣 gledaj ti trokutistan, mada ni tu se nista ne pitas
Dohvatio se Sejdo bunike
A recimo da Srbi pristanu na gradjansku BiH, šta ako recimo za 20 ili 50 godina Srbi postanu većina u BiH (npr masovna imigracija srba iz Srbije u Bosnu, ili masovni egzodus Bosnjaka iz BiH)i onda izglasaju da se cijela BiH pripoji Srbiji. A da ne pričam o tome da bi sigurno opet pokušali neke zločine da čine. Zato bolje svako svojim putem i da se zna čije je šta.
Ne znam kako neki misle ubjediti ili prisiliti srbe u RS da se odreknu Rs i prihvate gradjansku BiH. To je nemoguce. Moguće je nastaviti ovu patnju koja će kad tad rezultirati raspadom, ili to završiti odmah sada. Popraviti odnose sa Hrvatima, u procesu odvajanja RS zauzeti oko 10% te teritorije, i od fbih sa 60% teritorije BiH napraviti funkcionalnu državu sa jakim savezom i saradnjom sa RH. Pod funkcionalnu državu, jedna od osnovnih stvari podrazumijeva promijenu imena u Republika Bosna.
Nikada ama bas nikada, vise HDZ prestavnik katolika i UZP nece biti u presjednistva RBiH. Sad trazimo pogodnog Srpskog prestavnika RBiH kojega cemo izabrani na sledecih izborima. I on treba da bude zlatni ljiljana Koji voli i postujte svoju domovinu RBiH.
taman da se i sve raspadne rahatniji bi bili bez srba
Znaš kad bi se povukli vojnici iz RS-a koji rade u kasarnama u Federaciji? NIKAD ALI NIKAD. Sjećam se kad su formirane OS BIH dolaze kapetani,majori sa Stojadinima,Jugama,po koji Golf kec. Sad voze Audije ,Mečke, BMW-ove. Eto probaj ih povući molim te.
Iskreno sam imo simpatije prema tvom djelovanju ali se vala izlizala ta tvoja priča. Godinama iste fraze, a na sonu ništa. Ekipa oko tebe bezlična grupa uhljeba koji jašu na tvom imenu i gledaju da se smjeste. Isto ko oko Silajdžića što su se okupljali, a čim se povuko potrčali u druge stranke da se ponovo uhljebe ko onaj Arnaut npr.
a ko će plaćat cijenu tvog ludila ?Pokvarena spodobo.
Tako je precjedniće partije i drźave
Tako je precjedniće partije i drźave