Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini koji razaraju BiH su SDP i njihovi sateliti i marionete...
Znači sad više i ne krije svoj fašizam, mržnju i šovinizam...stoko poturčena...puuu
Dobićeš QRČINU dragane.........nema zločinačke izdrkotine HZHB dok je nas živih
Svi gledaju da ustede novac,da bolju saradnju naprave tako sto ce biti ujedinjeni,samo kod nas hoce da se dijele,nevjerovatno.
Kakva sramota da gradonacelnik Sarajeva smije reci ovakvu izjavu.Pa zar nismo dovoljno podjeljeni ?
NjV odlikovao UN policijskog komandanta Edvina Kutlovca Ordenom Bosanskog Viteza 1. reda, za "iskazanu hrabrost i najviši humanizam prilikom sabotiranja kolonijalnih interesa u Sudanu"; podsjeća da je Sudan kao i Bosna (odnosno Ilirija) žrtva zapadnog kolonijalizma koji je zemlju nedavno podijelio na "Sjeverni" i "Južni Sudan" nakon što je potvrđeno da ispod malog južnog dijela leži preko 85% zaliha nafte cijelog Sudana pa odlučeno da se sjevernog dijela (koji je za razliku od juga većinski muslimanski) naprosto otarase kao "nepotrebnog troška" - u čemu zapadnim "investitorima" i naftašima asistiraju UN; napominje da su se u ovoj epizodi o ljudskosti našeg izuzetno hrabrog policajca, u svom pravom svjetlu negativaca pokazali i regionalni kriminalac Radončić, te Ale Šiljdedić koji je jedva dočekao da "uskoči kao zamjena", a kog pamtimo kao onog policajca kog je rodbina mladića izginulih u teškom sudaru u Bihaću optužila da je uništio dokaze da je taj sudar skrivio transporter EUFOR-a | http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić http://is.gd/sW9lTx
Ovaj gospodin čovjek me podsjeca dosta na zagrebačkog gradonačelnika Bandica! Ne fizickim izgledom,vec gestom,vodstvom i nacinom rada Sarajeva. Ne sumnjam u njega da ce se pobrinit i za probleme studenata u Sarajevu :)
Tipicno skretanje teme sa pravih stvari. Trebaju raspravljati o GRAS-u, grijanju, vodi a ne o premjestanju institucija. Cisto gubljenje vremena. Nesposobni da rijese konkretne probleme pa pricaju o stvarima koji su prakticki neizvodljive.
Komsicu, prvo ti prestani krsiti zakon, pa onda trazi da to drugi prestanu raditi. Svi znamo da primas dvije plate, ko dekan i gradonacelnik, iako to nije u skladu sa zakonom.
Velika glupost od obrazovanog covjeka. Bogate zemlje smanjuju troskove i razmjestaju ministarstva prema uslovima i potrebama. Tamo gdje je npr jak turizam -minisrtstvo za turizam,poljoprivredu,industriju itd. Ostale, opste grane obicno ostanu u glavnom gradu.
Procitaj Damire,procitaj polako i razmisli ..pa odgovori.
Šta ima Komšiću.. glavni grad u Njemačkoj je bio Bonn prije ujedinjenja sada je to Berlin.. Tako treba da bude i u BiH.., možeš jedino pokrenuti inicijativu da se ukinu Entiteti i Kantoni, pa tek onda možeš pričati o državnim institucijama! Pa šta treba, Bosanski - Hrvati dovoljno koče ovu zemlju zajedno sa RS-om. i put BiH prema Evropi.. Nema potrebe da još dobije Mostar koji je u kolapsu već niz godina! Nemogu donijeti budžet grada a ne da donesu odluku za državu.. Smješno!!!
"korisnik1234" - luka Ploče.. je teret državi FBiH, imamo više od 100 ljudi zaposleno.. niko ništa ne radi.. sami rashodi.. država dijeli plate a ovi sjede kući.. normalan potez države.. da je sreće da dođu pravi strani investitori u BiH da im država da garancije za njihova ulaganja, sa našim resursima.. premašli bi Švicarsku za 10 godina.. Ali ovi naši kriminalci na vlasti hoće oni da imaju monopol.. da su oni gazde.. a otimaju od države i naroda.. !!!
Cim drugi gradovi dobiju dio kolaca, odmah pobuna.