Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto si onda uvijek uz nacionaliste hinjo izdajnicka??? Goreg covjeka od tebe za BiH nema jos od Karadzica.
Ni jedna drzava nece biti gradjanska dok se na tome insistira. Ne mozes nekoga natjerati da nesto voli
Me govori to Zeljko zato sto mrzi srbe ili hrvate. Samo ukazuje na cinjenicnk stanje koje ce obicni ljudi shvatiti kad tad. Rs se nikad nece spojiti Srbiji. HB isto nikad nece hrvatskoj kolko god to smetalo hrvatima. Ostaje nam jedino da sami napravimo da bam bude ljepše. To je nemoguce bez mehanizama smjene i gradjanskih izbora.
Gdje si bio kad je Alija potpisivao dejton. Vi odbranili RBIH, hiljade boraca izginulo za gradjansku RBIH, i alija je hladno prepisa naciofasistima.
Sjedi tako Sejdo u "Jagodi", dize casu punu vinjaka i vice da ga svi cuju: "U ovo vrijeme iduce godine, svi cemo biti ... gradzani !!!". Kad jDelboy to kaze nesto slicno, onda to zvuci nekako simpaticno, ali kad Sejdo ... nekako zlokobno
Nikad. a volio bih da bude kakav los vizionar sramota za drzavu BiH ovakav politicar intekektualne i drzavnicke prostremljwnosti mogao bi u njemackoj biti neki sefic obdanista
Lik koji puse u dupe SDA prica o gradjanskoj drzavi. Nema u Bosni materijala za gradjanske drzave
Konobar! Halo! Daj ovamo dvije ture i naplati ovo Komsicevo, nemoj da ostaje ceh neplacen...Poluguzijas je to, hoce prevariT, izlevatiT.
Insallah
Ti upamti nećeš razbijaču BiH
Treba donijeti zakon da maksimalna plata moze biti duplo veca od minimalne pa ce u politici biti puno manje zdabalebarosa ,a nas nije briga hoce li biti gradjanska ili ne bitno je da svi mogu da zive pristojno
Ne treba nam takva retorika, šuplja, jalijaska. Bori se ti, nema narod ništa sa tim, data je vlast I ovlast i previše.
Ne treba nam takva retorika, šuplja, jalijaska.
To Željko zlatni ljiljane!!! Hajde dojučerašnji pucajte mi minuse!!!
ZLATNI LJILJAN BICE PREDSJEDNIK SVIH HRVATA U BiH,ZAUVJEK I DENIS SVIH BOSNJAKA.A SRBI BEZ DODE I ZELJKA A OSTALE SA NJIMA U MURIJU.
Mora da si opet popio "brlju" pa lupas:))) idi bolan na Vlasic i odmaraj poslije operacije.. Flasu ispred sebe i lizi lagano.. :) Mani se suplje.. Vidis da prave sprdacinu od tebe..!
I ja sebi kazem kad-tad cu biti milioner... al nesto slabo ide.