Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stara poturica Komsic pogurala u politiku dajidzica mladog Komsica ! sada Bosnje imaju citavih 10 lojalnih Hrvata koji puno kostaju ali valjaju kada dodju strani novinari da se pokaze bosnjacka multkultura ! jos samo da se i gramzivi Gradimir oglasi i svi su na broju !
\"Takva dva entiteta pod jednom državom ne mogu funkcionirati, a najveći je problem to što Dejtonski sporazum nije zaključen tako da se uklone radikalno i odlučno sve politike koje su dovele do rata u BiH i koje su vodile rat, nego je ostavio mogućnost da svi predstavnici iz rata sudjeluju i dalje u vlasti\", obrazlaže Komšić.\" Svaka cast Komsicu !
Ko je oduvijek VRSIO agresiju na Seher Sarajevo, to su genocidna srbija i srbi barbari ! NITI OPRASTAM NITI ZABORAVLJAM ! Sve ce proci SAMO JE Seher Sarajevo VJECNO ko I Bosna ! Sjetimo se nasih NAJMILIJIH i Svija koji su ODBANILI Seher Sarajevo od SRBA GENOCIDASA I BARBARIJE SRBIJE !!! Don\'t Forget !!!