Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost puno je onih kojima se ne odaje dovoljno priznanja. Ako cemo iskreno, svakom borcu koji je zivot dao s puskom u ruci na prvoj liniji se ne odaje ni priblizno priznanja koliko bi trebalo. Zato sto manekeni koji su se cijeli rat sepurili pokupise sav kajmak. Bagra!
Meni je jos vise fascinantno kako glasaci glasaju za SDA u kojoj je vecina pobjegla godinu prije pocetka rata vani i vratila se godinu poslije da budu sigurni da im se nista nece desiti... trebas se roditi toliko glup i naivan da za njih glasas...
Zalosno ali istinito, sve prave vrijednosti lagano zaboravljamo i zapostavljamo...
U BiH svako slavi svoje iz rata i to je tako.
Nek' si ti još malo demagogije prosuo. Nisam uspio ni na Googlu naći što si konkretnoga uradio za njihove i ostale porodice da im u životu bude i koraka bolje.
27 godisnjica bilo ti sad otisao i solis pamet drugima.. Mora da je bilo stogot za popit
Hvala ti Čedo sine bosanski što si pokazao srpsko-četničkoj fukari kako se voli i bori za BiH. Neka ti je lahka zemlja Bosanska.
Tako reče Sejdo Komšoglu.
da nema Hrvata, nebi se ovo ni obilježilo. europske vrijednosti, europskih naroda.
Mene boli što nisi otišao prije par dana na obilježavanje godišnjice ubijenim i zaklanim Hrvatima u Doljane kod Jablanice. Nije li ponižavajuće za žrtve da Džaferović ide na svako obilježavanje gdje su stradali Bošnjaci a ti ne ideš gdje su stradali Hrvati, ipak si Hrvatski član predsjedništva ne ulazeći u način izbora, prihvatio si funkciju i to ti je zadaća.
@BIMBOXY U pravu si. Mora se otići. Zločin je zločin, taman da ti ga je tata počinio. Nema pravdanja.
@BIMBOXY mislis na one Doljane iz kojih su ustanes protjerale sve muslimane, pocinili ubistva i spalili cijelo selo u proljece 1993 ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi doprinose boljoj BiH osim SDA, HDZ, SNSD i ostalih lopova, koji je pljačkaju i uništavaju!
svaka cast Komsicu na prisustvovanju i svakoj izgovorenoj rijeci! Uvijek osvijetlas obraz bh. katolika
@kolorit ... ma napio se pa mu dosadno kući...
@kolorit Njegovi katolici su pobijeni i zaklani u Doljanima kod Jablanice pa nije otišao neki dan da im zapali svijeću, sram da ga bude,