Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto? Da bi mogli na skijanje sa tobom ha ?
Ode Komso sa Fahrom. Mjenjaju samo gostujuce dresove. Domaci ostaju isti.
ŠĆEPIN-KUR''!
U tom smislu je besmisleno... Željko care, o čemu ti to?
Kad Dunović podnese ostavku Čavara će isti momenat razriješiti preostale ministre, Komšić to vrlo dobro zna, izašlo je sve na vidjelo ne može više prodavati muda pod bubrege.
E MOJ ŽELJKO NISU BOLAN NI ONI OVCE, POVUČEŠ PODREDSJEDNIKA I NEMA TVOJI MINISTARA U ROKU OD 10 SEKUNDI. AMA DOK SE VI GANJATE I PREPUCAVATE NAROD NEMA ŠTA DA JEDE, MAJMUNI JEDNI KLOŠARSKI GLADNI. RADITE NEŠTO KONJI GLUPI, OPRAVDAJTE BAR DIO TUĐIH NOVACA KOJE NACUMICE TROŠITE.
SVE JE TO ISTA BAGRA, SAMO POD NJEMAČKU ČIZNU PA BI ONI VIDJELI SVOG BOGA.
Cirkusijada se nastavlja .
najbolje bi bilo da vi svi političari odete u tri lijepe PM, a da mi postanemo kolonija neke druge zemlje. ne bi nam sigurno gore bilo nego sa vama za vratom.
Kasno se sjetio da izvlači svoje ministre iz bosanskog lonca, sada kad je jelo počelo da gori i oni nose dio tog smrada.
Ek fol sad kao ne valja sto primaju ministarke place a ne rade? Jel nam to zelis reci Zeljkane?
Ubleho, reci Dunovicu ( poslodavcu sss kafanskih radnika i ganjacu postanskih markica) nek odstupi sa funkcije, pa onda pricaj o ministrima. Zeleni: Fahrini kazu: u Fahra vjerujem. Zivio
Fahro,fahro i samo fahro.u fahru ha vjerujem
Samo bacajte maglu narodu ,samo nek se vrti u krug i tako godinama.Svi ste vi isti ,sve i jedan politicar.Toliko mi se gadite svi kad vas vidim ,ne mogu doci sebi pola dana.
KOMŠIĆU što rekli šiptari: U TA ĆI NONEN BIL!!!!
www.youtube.com/watch?v=Ce6cTxhYiHw
komsic je u slucaju ove koalicije ispo totalna budala kad se uhvatio u kolo sa SDA i HDZ.. vjerovatno ce na sljedecim izborima proci gore nego SDP na proslim..