Valentin Inzko u Mostaru
0
"Kompromis ili preduzimanje mjera"
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje lud .ebe zbunjenog. Takav je OHR i Incko. Oni su nesposobniji ili prije bi rekao ludi. Stase ima dogovarati dogovoreno. Dogovoreno je prije nekoliko god. da poslije stolovanja Beslica (koji je na tom mjestu vise od 9 god.) bude iz redova SDA (koga nemogu smisliti) .A i da nije dogovoreno ,realno je. Ali za Covica neodgovara niko nego Beslic jer da se nebi otkrio velikiii kriminal HDZ-a. U ovom slucaju odgovoran je samo OHR kojima su mjesecne plate preko 50.000 KM. Plate im treba sniziti na 1.000 KM mjesecno i odmah bi to rijesili da bi sto prije otisli iz BiH. @PIPO JE CAR . Spiric od 250 zakona sto drzi u ladicama za ovo vrijeme proslijedio 19 .Poslije OHR-a on najvise koci BiH i tek sad SZBiH pokrece njegovu ostavku.
Stvarno si van dogadjanja, Pipo, cuj \"Spiric unistio\"!!! Pa, taj covjek koliko je uradio, kad bi ti bio svjestan...mnogo vise od svih tvojih secijasa zajedno!!! Al nek ti bude, kazu, \"oprosti im boze, ne znaju sta rade\"...tj. govore. Znas li ti ista o poslu doticnog ili samo lupetas ko maksim po diviziji???
\"...kucaj, optuzuj, trazi, kukaj...\"!!! E, moj si ga, ti, Pipo...ne ide to tako...Od ovog svega pola baci u vodu, ostaje samo ovo \"kucaj i trazi\". A ima li gdje \"radi\", Pipo??? Recimo da moras da odradis POSAO prije kucanja i trazenja, a ovo ostalo...Gdje ti zivis, mucenice...
Za Istočni Mostar svi ćemo iseliti ne bude li tako, treba istočni Mostar formirat pa da vidimo koliki će im biti stolni grad
@smajl \"pecinske rase\" to je jezik srbske krvolocne amebske cistokrvne baba roge plave ubice nasrbskih civila,znaci da meni mirises na nju... Mostar jeste grad gdje je oduvijek bila Bosna a kasnije Hercegovina,sve u svemu Mostar je grad dzamija vec vise vjekova (90%)a i crkava al prije sveg Mostaraca! BiH4EVER!
NE CEKAJ vec svi radit na prosperitetu,KO BLOKIRA i OPSTRUJE TRAZI TE-OSTAVKU I TUZIT PO ZAKONU ZA NEPRIJATELJSKU DJELATNOST I ZAVJERU PROTIV DRZAVE I NJENIH INSTITUCIJA!BIH4EVER!
Sven ne cekaj vec ENERGICNO kucaj,optuzuj,trazi,kukaj,OVO NEMOZE proc!
Procitah jutros da se nacisticka fasisticka srbija priblizava EU-i diplomacijom danas???eh jadna drzavo BiH-o koliko te unistise spiric,debeli fasista i lopov s laktasa ko pojedini loovi i izdajice Bosnjacki polliticki lideri!
bosnjaka za gradonacelnika i to je kompromis. mostar je bosnjacki grad dok je siroki brijeg hrvatski stolni grad u kome zive skripari tj. pecinske us rase..
Hajde??? Meni se cini da onaj ko hoce da radi ima svugdje posla, a onaj ko nece, nece ni u Evropi. Jesam li u pravu? Nego, vise vasih ima HR putovnice, nego Srba pasos!!! Jesam li i tu u pravu? Onomad dijelio Franjo sakom i kapom, svi u Unsko-Sanskom kantonu garant imaju putovnicu, ne? I ostali oko granice...pak ondak politicari, hodze, lovatori, itd...Eto, nek iznesu podatke koliko ih je? Moze? Ukidanje viza je dobro za svakog, i vama ce biti ukinute uskoro, sta ste se prepali, nagarite Alkalaja da radi nesto, i vaseg voljenog i ljubljenog Komsica, a ne da ispijaju kahve povazdan. Kao i ostale. Ili ih ne birajte ponovo. I Srbi su birali dok nisu izabrali pravog.
ne moramo nigdje izlaziti, konacno nama ostade nasa bosna i hercegovina. zato hajte gamadi vlaska dosta ste nam smrdili u drzavi. a u europu mozete samo ko turisti (ako imate para) s tim vizama, mozes se nadati da ima posla hihihihihi
ako hrvatska ude u eu srbi imaju sada vize kuda , kako i kojim vi putem ili putevima mislite izaci i gdje sa cim is svoga dunjaluka
Vedrana , svaka ti je na mjestu . Samo nastavi tako i ne obaziri se na ove mrzce . ......
pa jesi li ti zenska glavo normalna imas li ti mozga sekunde mahnituro mahnita kod tebe je i ako ga ima ko kod kokosi garant eto ti kamenjarko znas sta se u evropi dopusta a sta zabranjuje daj ne seri matere ti vise ovdje idi lijeci se u kakav dobar sanatorijum molim te bez pristupa internetu
Ha ha ha ... da zato zabranjuju njihovu gradnju po Europskim zemljama da se ne bi narusio izgled grada . Presmijesno zaista .