Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitav kosmos i sve poznate galaksije na jednu stranu,svetosavska sekta na drugu stranu.Dokaz koliko je mirle ideološki zadojeno sa politikom krvi i tla.
...njih treba lijeciti.
A tebe baš boli što Srbi ne priznaju genocid.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Nažalost, 80% srba misli da nije bilo genicida. Njihova propaganda je jedinstvena u svijetu.
Srbi si jednostavno generacijski degenerisan narod, dosli su do tacke kada vise vjerovatno nikada nece moci nornalno razmisljati
....jarane i Hitler je stvorio nacizam na ideološkum smjernicama svetosavlja. Jedan narod,jedna vjera,jedna država.Nacisti su poraženi ali svetosavski fašistički ološ još nije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svako onaj ko negira genocid nad drugim narodima je zločinac i takve treba pohvatati i zatvoriti. U ovome jevreji imaju potpuno pravo prosuditi tako jer su i sami pretrpjeli genocid u Drugom svjetskom ratu koga počiniše nacisti i fašisti.
Ko je kriv Njemcima pa se nisu sjetili da potpisuju peticiju da Aushwitz nije ni postojao. Da jesu, druge bi mi filmove gledali. Spielberg bi zbog Shondlerove liste zavrsio u zatvoru a ne nosao Oskara.
Jedno je genocid nad civilima a drugo je genocid nad vojnicima iz Orićeve divizije koji su krvavih ruku od ubijanja srpskih civila pravedno kažnjeni.
Civilizovan svijet je uz bosance,ćetalji su zločinci obilježeni u cijelom civiliziranom svijetu.
Srbi se moraju dobro zapitati kuda gone
Ostat cete upisani u historiji kao jedni od najvecih zlocinaca koje Evropa pamti.
@bullevar Prskaju li ti bugari tu tvoju škrbavu labrnju ??? Obrisi se I dodji da ti uvalimo olimpijsku baklju besplatno, placamo povratnu kartu sa BIH Airlinisom I gratis mineralna voda Knjaz Milos da operes şupak.
Srbi.znaju da je bio genocid i nije problem u tome,problem je sto oni to vole da ubijaju,siluju,protjeruju,muce,pale i kradu i oni bi to da zovu Herojstvom umjesto genocidom...BOLESTAN NAROD
@doboj pa mi nismo krivili narod do danas, a sa peticijom narod je potvrdio da je kriv. 99% vas misli isto i negira genocid i podrzava njegove izvrsitelje. Zao mi je samo sto ce i onih 1% stradat radi vase budalastine. A prvi pada Doboj.
Sta na ovo kaze tkzv. Nezavisna komisija koju je manji entitet Bosne i Hercegovine platio da negira genocid u Srebrenici?
pa je li moguce da su toliko nenormalan narod da cijeli svijet jedno oni drugo pa to nema ni u pm.fakat u kamenom dobu zive jadno
Sprema se..
mile i njegovi sljedbenici su duboko bolesni, svako normalan podrzava samo se oni bine sto nece nekaznjeno negirati genocid
A zna li komitet za imena ulica u zapadnoj hercegovini
Planetarno je bitniji stav ovog Komiteta nego presuda bilo kojeg suda. Ovo je definitivno kraj. Stav Komiteta će definitivno profilirati novu politiku EU i SAD prema zatucanoj srpskoj pokrajini.
koga normalnog boli kara jel bijo il nije bijo
Holokavst, Jasenovac, Srebrenicu nebi trebao niko negirati, opravdavatu, relativizirati ...to treba da bude podsjetnik svim normalnim na grozote koje se vise ne smiju ponoviti
Bosanac sam i podržavam ovaj komentar
+ genocid nad Armencima