Komentari (303)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska drifta ka izolaciji ...
Ne j*bu majorizirane europljani ni 2% izgleda 😂😂
@Hrvatska je bitna u EU kao pjesacki prelaz u BiH. Misle da mogu promijeniti misljenje zemalja osnivaca. Tuzno je to koliko su u zabludi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hrvati u svojoj državi teže ovim principima ali im smetaju ta načela i principi u drugoj državi. licemjerno, nema sta
Ništa novo. Toliko o našem povjerenju prema susjedima.
Hrvatska sebi daje preveliku važnost a puna kriminala, nepotizma, fašizma, korupcije ... na dnu Evrope su. Znaju oni to. Bitno da su kulturni 😂😂😂😂
Fašizam!
Ne boji se BiH 🇧🇦 susjedni pasa što laju
Ne bojimo se njihove budaleštine
Ja komsiluka i govana ovo nema u pm
Komso majstore ovi ne spavaju od muke.Tako se vodi Drzava za dobrobit svih a ovi sto sve blokiraju su odqavno u nemoci velikoj.Nema turizma zbog njihovog adz arsina podjele.Hajmo klixe malo pomozi adz-u.Hahaha
Sta je to?Ko je to?adz?Pa i Mile im okreno ledja.Hahaha
Adz svojom politikim sve izgubi.Davno su izgubili povjerenje Eu i svijeta.Sta je tu je moji adzejcici.Klixe ima li placenih minusa???Hahaha
Ma ko pita adz i zasta.Proslo davno vrijeme i Eu ih prokuzile sta rade i cime sw bave.Sad im turizam na koljenima.Jel tako klixe??
90% komentara psihijatrija
Pa Zeljana Zovki predstavlja Hrvatsju a drzavljanka BiH i konstitutivna u BiH,ako sam ja dobro informisan.Pa ako je iz BiH,a predstavlja Hrvatsku pitam se ,gdje je tu suverenost i samostaknost BiH?Nerazumim pa nek mi neko od suverenista objasni?
Hrvatska ga je jedina mozda i proččččitala
Neka nama ŽELJKA.čovjek radi za 10.on i Bećirović.
Čitam vam upise. Puni su mržnje,oholosti.Hrvatska je kao nevažna a BiH kao važna. Nevjerojatno. Država koja se koprca od rata da bi bila država.Islamska neće biti.Hrvati su državotvoran narod u BiH. To bi svima trebalo biti jasno. I bit će,Ili BiH neće biti.
Bošnjaci ne žele islamsku BiH. To vama vaši mediji prosipaju šuplju. Raspitaj se samo koliko Bošnjaci potroše na alkohol i kladionice, a to je suprotno Islamu.
O mamu ti svoju jebo,kako si pametan,kako misliš državotvorni,samo u pravima jel'de...a da razmisliš o etimologiji te riječi koju si upotrijebio...Bosne će biti,samo ćeš ti ostati isto jadan bez obzira gdje živio...